- 25 Temmuz 2024
- 207
- 95
- 18
aslında çok belirtim vardı ama 16. güne kadar negatifti o yüzden regl olucam diye düşündüm hep. Bel kasık ağrım çoktu göğüs uçlarım çok belirginleşti baş dönmesi mide bulantısı çok vardıBelirtiniz olmuşmuydu hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında çok belirtim vardı ama 16. güne kadar negatifti o yüzden regl olucam diye düşündüm hep. Bel kasık ağrım çoktu göğüs uçlarım çok belirginleşti baş dönmesi mide bulantısı çok vardıBelirtiniz olmuşmuydu hiç
Cevap vardiğiniz icin teşekkür ederim sağlıcakla büyüsün bebişiniz inşallahaslında çok belirtim vardı ama 16. güne kadar negatifti o yüzden regl olucam diye düşündüm hep. Bel kasık ağrım çoktu göğüs uçlarım çok belirginleşti baş dönmesi mide bulantısı çok vardı
Bugün öyle yapmıştım birinde çıkmadı diğerinde hafif gölge çıkmıştı ama süre sonunda çıktığı için saymıyorum belli kuruma çizgisi. Olsa ikisinde de çıkardı 13.gunden sonra pozitiflesmez herhalde nasip artık.Kuruma da olabilir sabah ilk idrarınızla yapın hiç dökmeyin hatta elinizde fazla test varsa ikinciye yapın kesinleştirmek için
Bu arada 14 gün sonra adetiniz gelmiyor olabilir ama döllenme varsa çoktan belli olurdu demek istedim. Yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrenmiştim benBenim 14 gün sonra adetim gelmiyor maalesef 32 günde bir regl oluyorum bat Ağustos 1.. en az 16.gunu bulur.. awox da yaptım laboquick de ama laboquick de bişey çıkmadı awox da gölge gibi zorla gözüken bir silik var sonradan farkettim kuruma çizgisi sanırım
Aa evet tabiki öyle varsa cikmaliydi ben kimyasal yaşadığımda 13.gun zorla da olsa görmüştüm başka markalarda. Bunda yoksa yok zaten kan verdigime bile değmez teşekkür ederim yorumunuz içinBu arada 14 gün sonra adetiniz gelmiyor olabilir ama döllenme varsa çoktan belli olurdu demek istedim. Yumurtlamadan sonraki 11.gün öğrenmiştim ben
En iyisi kan verin rahatlayın belirsizlik kötü
Gönlünüzce olsun inşaAllah en çabuk şekilde hayırla sağlıkla gelsiAa evet tabiki öyle varsa cikmaliydi ben kimyasal yaşadığımda 13.gun zorla da olsa görmüştüm başka markalarda. Bunda yoksa yok zaten kan verdigime bile değmez teşekkür ederim yorumunuz için![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederimGönlünüzce olsun inşaAllah en çabuk şekilde hayırla sağlıkla gelsi![]()
Ayyyy amin inşallah rabbim bize de nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah hamilesindir rabbim nasip etmistir inşallah sagliklaEvet bende hatırladım canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin skma canını bizde yazarız buraya hamileymişimm diyeben awox da yaptım laboquick de ama awox da çıktı sadece o da incecik zor gözüküyor. kurumadir diye düşünüyorum sürenin içinde farketmedim onu
Ayyy çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla kucağına al inşallahRabbim inşallah sanada nasip etsin![]()
Sağol kuşum inşallah mucize olursa olur bugünden sonra yoksa umutlu değilim.. hepimiz icin hayırlısı olsun inşallah kucaklarimiz dolarAyyyy amin inşallah rabbim bize de nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah hamilesindir rabbim nasip etmistir inşallah saglikla
Peki adet gününüze ne kadar vardıcanım benim yumurtlamadan sonra 13. günde testlerim negatifti 16. günde öğrendim. Labo ve awox yaptım incecik silik çizgi çıkardı bana
doktorunda demesine göre 2-3 günPeki adet gününüze ne kadar vardı
Tamam teşekkür ederim canımdoktorunda demesine göre 2-3 gün
İkisi de en iyi testler benim yumurtlamadan sonra 12.günden itibaren silik çıkmaya başladı iki markayı aynı anda yaptım ikisinde de vardı 13.gün kan verip ögrenmiştim hayta değerim küçük olmasına rağmen (18 çıkmıştı ) sizinde varsa testte şuan çıkması gerekir eğer yaptıysanızKızlar yumurtlamadan sonra 13.-14. günler hangi Gebelik testini yapsam daha net olur? Laboquick kaset testi mi yoksa Awox erken gebelik testini mi? Adetime 5 gün falan kalmış olacak..
Bugün itibariyle 4 gün varPeki adet gününüze ne kadar vardı
İçim ferahladı ben yaptım bugün çıkmadı daha var gününeİkisi de en iyi testler benim yumurtlamadan sonra 12.günden itibaren silik çıkmaya başladı iki markayı aynı anda yaptım ikisinde de vardı 13.gün kan verip ögrenmiştim hayta değerim küçük olmasına rağmen (18 çıkmıştı ) sizinde varsa testte şuan çıkması gerekir eğer yaptıysanız
Canım en erken 12.gün çıkar testte inşallah gebesinizdirİçim ferahladı ben yaptım bugün çıkmadı daha var gününe
Çok teşekkür ederimCanım en erken 12.gün çıkar testte inşallah gebesinizdir![]()
Dün yaptım hatta söylediğin gibi ikisini de birlikte yaptım . Laboquick de bişey görmedim ama awox da sonradan ince bir çizgi farkettim kuruma çizgisi olabileceğini düşündüm çünkü öncesinde farketmedim uzakttan bakınca görünmüyordu. Bugünde hiç test yapmadım dünden canım sıkıldı reglime daha 4 gün var regl olurum gibi düşünüyorum regl sancılarım gelip gidiyor hiç öyle gebe gibi hissetmiyorumİkisi de en iyi testler benim yumurtlamadan sonra 12.günden itibaren silik çıkmaya başladı iki markayı aynı anda yaptım ikisinde de vardı 13.gün kan verip ögrenmiştim hayta değerim küçük olmasına rağmen (18 çıkmıştı ) sizinde varsa testte şuan çıkması gerekir eğer yaptıysanız
Canım öyle düşünme gebe gibi hissetme yok ki gerçekten ben hala hissetmiyorum meselaDün yaptım hatta söylediğin gibi ikisini de birlikte yaptım . Laboquick de bişey görmedim ama awox da sonradan ince bir çizgi farkettim kuruma çizgisi olabileceğini düşündüm çünkü öncesinde farketmedim uzakttan bakınca görünmüyordu. Bugünde hiç test yapmadım dünden canım sıkıldı reglime daha 4 gün var regl olurum gibi düşünüyorum regl sancılarım gelip gidiyor hiç öyle gebe gibi hissetmiyorum![]()