Kanda negatif çıktıysa idrarda pozitif olmaz ya idrar testiniz hatalı ya da çok beklediniz kuruma çizgisi çıktıMerhabalar ben dün gebelik için idrar testi yaptım pızitif çıktı bunun dışında mide bulantısı baş dönmesi ve aşırı derecede kasık ağrım var ancak kan verdiğimde negatif çıktı günüm daha geçmedi doktor günün geçince gel erken olduğundan görünmemiş olanilir dedi böyle bir durum yaşayan var mı
Gebelik testlerine güvenmeyin çoğu yalancı pozitif çıkartıyor en sağlamı adet olmazsanız kadın doğuma gidin kan verinAslında 4. Dakika da çıktı. Bugünde belim bacaklarım adet olacakmışım gibi ağırıyor adet günüme 10 gün var ovülasyon testim de çift koyu çıktı. Gebelik testi yapmalı mıyım erken mi acaba psikolojim alt üst oldu
10 gün mü çok erken tabi ki niye bu kadar erken test yaptınız daha yeni yumurtlama olmuştur bekleyin regle 3 gün kala test yapınAslında 4. Dakika da çıktı. Bugünde belim bacaklarım adet olacakmışım gibi ağırıyor adet günüme 10 gün var ovülasyon testim de çift koyu çıktı. Gebelik testi yapmalı mıyım erken mi acaba psikolojim alt üst oldu
Teşekkür ederim çok istediğim için mantıklı düşünemiyorum galibaGebelik testlerine güvenmeyin çoğu yalancı pozitif çıkartıyor en sağlamı adet olmazsanız kadın doğuma gidin kan verin
Ovülasyon testi yaptım gebelik değil10 gün mü çok erken tabi ki niye bu kadar erken test yaptınız daha yeni yumurtlama olmuştur bekleyin regle 3 gün kala test yapın
Rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah zamanı gelince o sizi bulucak merak etmeyinTeşekkür ederim çok istediğim için mantıklı düşünemiyorum galiba
Ovülasyon testine göre mi kan vermeye gittiniz iyi de ovülasyon testini ne zaman yaparsanız yapın çift çizgi çıkar ki lh hormonu her zaman vucutta varOvülasyon testi yaptım gebelik değil
İnanın ki ne kadar test yaparsanız o kadar stres olur bu da iyi değil daha 10 gün var regle yakın yapın testi inşallah o zaman pozitif görürsünüzOvülasyon testi yaptım gebelik değil
Ben bunu bilmiyordum tam araştıramadım ama regl takibi yapan uygulamaya taratıyordın testi o söylüyordu şimdi eklerim zaten en başta olan ilk yaptığım ovülasyon testiOvülasyon testine göre mi kan vermeye gittiniz iyi de ovülasyon testini ne zaman yaparsanız yapın çift çizgi çıkar ki lh hormonu her zaman vucutta var
İnanın ki ne kadar test yaparsanız o kadar stres olur bu da iyi değil daha 10 gün var regle yakın yapın testi inşallah o zaman pozitif görürsünüz
Teşekkür ederim inşallahİnanın ki ne kadar test yaparsanız o kadar stres olur bu da iyi değil daha 10 gün var regle yakın yapın testi inşallah o zaman pozitif görürsünüz
Amin Allah razı olsunRabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah zamanı gelince o sizi bulucak merak etmeyin
Aa o hangi uygulama ovu testi kullanıcam bende bakıyım ona söylerseniz :)Ben bunu bilmiyordum tam araştıramadım ama regl takibi yapan uygulamaya taratıyordın testi o söylüyordu şimdi eklerim zaten en başta olan ilk yaptığım ovülasyon testi
P.c diye bir uygulama regl takibi yapıyor normalde ama ovülasyon testi de tarıyptAa o hangi uygulama ovu testi kullanıcam bende bakıyım ona söylerseniz :)
Belki 2. Kez yumurtalama görüyor olabilirsiniz yada doktorun dediği gibidir, inşallah gebesinizdir :)Ovülasyon testi yaptım gebelik değil
Ay uygulamanın resmini atabilirsiniz özelden rica etsem baktım ama google playde yokP.c diye bir uygulama regl takibi yapıyor normalde ama ovülasyon testi de tarıypt
İnşallah ama çok korkuyorum test yapmayaBelki 2. Kez yumurtalama görüyor olabilirsiniz yada doktorun dediği gibidir, inşallah gebesinizdir :)
Yaptığınızda negatif görseniz bile arada kalmayacasınız , ama 10 gün var dediniz böyle yapınca da süreç bizi yoruyor oylanacak birşeyler bulabilirseniz çok iyi olur, yumurtlama tarihiniz kaç gün önce idiiİnşallah ama çok korkuyorum test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?