Kaç dakika içinde çıkmış bilmiyor musun elinde başka test varsa yap yenidenMerhaba kızlar 2 saat önce yaptım bu testi yaptım misafirlerim geldi odaya bıraktım şimdi bakınca böyle pembe çizgi çıkmış bildiğim kadarıyla bu test yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim markası prodoctor adete 5-6 gün var telefonda daha silik çıkmış
İlk yaptığımda yavaştan belirginleşiyordu odaya bıraktım 2 saat sonra bakınca da iyice belirginleşmişti telefonda o kadar gözükmüyor var test su falan içmiştim o yüzden 1 saat sonra tekrar yapacağımKaç dakika içinde çıkmış bilmiyor musun elinde başka test varsa yap yeniden
Anladım kesin sonuç için kan verin benimki daha silikti maalesef düşük yaptım adetiniz geçmiş miİlk yaptığımda yavaştan belirginleşiyordu odaya bıraktım 2 saat sonra bakınca da iyice belirginleşmişti telefonda o kadar gözükmüyor var test su falan içmiştim o yüzden 1 saat sonra tekrar yapacağım
Geçmiş olsun Yarın vermeyi düşünüyorum bayramda yurtdışına çıkacağım varsa önceden öğrensem iyi olur adetime daha 5-6 gün varAnladım kesin sonuç için kan verin benimki daha silikti maalesef düşük yaptım adetiniz geçmiş mi
Gayet net çıkmış,kuruma çizgisi olabilir diyeceğim ama çizgiyi ilk yaptığınızda görmüşseniz pozitif gibi duruyor,gönlünüzce olsunMerhaba kızlar 2 saat önce yaptım bu testi yaptım misafirlerim geldi odaya bıraktım şimdi bakınca böyle pembe çizgi çıkmış bildiğim kadarıyla bu test yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim markası prodoctor adete 5-6 gün var telefonda daha silik çıkmış
Merhaba son durum nedir ?Merhaba kızlar 2 saat önce yaptım bu testi yaptım misafirlerim geldi odaya bıraktım şimdi bakınca böyle pembe çizgi çıkmış bildiğim kadarıyla bu test yalancı pozitif çıkarmıyor kuruma çizgisi mi yoksa hamile miyim markası prodoctor adete 5-6 gün var telefonda daha silik çıkmış
Bende merak ettim inşallah hamiledir :)Merhaba son durum nedir ?
Bakalım yazacak mıBende merak ettim inşallah hamiledir :)
Daha adet olmadım yurtdışından yeni döndüm adet olmazsam yarın test alıcamMerhaba son durum nedir ?
Adet olmadım yarın test alıcamBende merak ettim inşallah hamiledir :)
Hadi güzel haberlerni bekliyoruz inşallah :)Adet olmadım yarın test alıcam
İnşallah canımHadi güzel haberlerni bekliyoruz inşallah :)
Yaptınızmı test :)İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?