• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.259
465
73
25
Yumurtlamanın 8 günü gebelik testi silik ciktida böyle olan varmı

Eklentiler

• IMG_20250412_232642.webp
    IMG_20250412_232642.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 64
Bazı testlerde yalancı pozitif çıkarabiliyor. Erken gebelik testlerinde predictor, prodoctor, laboquick erken gebelik testlerini kullanmanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi 11-12 günlerini bekle. Hayırlısı olsun inşallah vardır
Amin denerim bu ay tuhaf hissettim erken çıkanlar varya o yüzden denedim hayırlısi artık

Amin denerim bu ay tuhaf hissettim erken çıkanlar varya o yüzden denedim hayırlısi artık
Ben her ay belirtileri yaşıyorum öyle istedigimiz için bedenimiz bizimle oynuyor. Çok umutlanmadan adetin geçmesini beklemek lazım hayırlısı olsun

Bazı testlerde yalancı pozitif çıkarabiliyor. Erken gebelik testlerinde predictor, prodoctor, laboquick erken gebelik testlerini kullanmanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi 11-12 günlerini bekle. Hayırlısı olsun inşallah vardır
Beni productor bile yanılttı bariz çizgi çıkarttı ertesi gün yaptım tamamen negatif artık hiç birine güven yok o yüzden hiç bir testi onermemek lazım

Back
X