- 1 Şubat 2025
- 125
- 25
- 13
- 27
- Konu Sahibi ozlem386650
-
Awox en güvenilir test diyebilirim hafiften çizgi bile varsa vardır çünkü o kuruma bile çıkarmıyor sabah ilk idrarla deneyin biSabah ilk idrarla awox genelik testi yaptım akşamda birgebeningünlüğü gebelik testi yaptım kurumadan ikinci pembe çizgi çıktı ama ince bir şekilde normalde bugün bat günümdü ama 2 gün geç yumurtlama gördüm ovülasyon testinde. Bu testlerin güvenirliği nedir sizin yorumunuz nedir? 3 gün daha regl olmazsam kan testi vericem
Teşekkür ederim yarın tekrar deneyeyim Buda bir gebenin günlüğü gebelik testiAwox en güvenilir test diyebilirim hafiften çizgi bile varsa vardır çünkü o kuruma bile çıkarmıyor sabah ilk idrarla deneyin bi
İkisinin de yanlış çıkaracağını düşünmüyorum bence var hayırlı olsunTeşekkür ederim yarın tekrar deneyeyim Buda bir gebenin günlüğü gebelik testi
Keşke var olsa ama inanın hiç ümidim yok awox da hiçbir şey çıkmadı sadece bu testte çıktı birde regl olcam gibi hissediyorum keşke olmasam hamile olsam amaİkisinin de yanlış çıkaracağını düşünmüyorum bence var hayırlı olsun
Ben awoxta da çıktı sandım regl olacak gibi hissetmek de belirti inşallah vardır sabah ilk idrarla dene bence yada bikac gün sonra tekrar deneKeşke var olsa ama inanın hiç ümidim yok awox da hiçbir şey çıkmadı sadece bu testte çıktı birde regl olcam gibi hissediyorum keşke olmasam hamile olsam ama
Aynen sabah deneyim diyorum inşallah istediğim sonucu alırımBen awoxta da çıktı sandım regl olacak gibi hissetmek de belirti inşallah vardır sabah ilk idrarla dene bence yada bikac gün sonra tekrar dene
İnşallahAynen sabah deneyim diyorum inşallah istediğim sonucu alırım
At bize de :)Aynen sabah deneyim diyorum inşallah istediğim sonucu alırım
Çıkmadı muhtemelen bu ay olmadıSabah deneyin awox da çıkarsa değer 25 üzeri demektir eğer yoksa da üzülmeyin belki daha çok yenidir
Koskocaman bir negatifAt bize de :)
bir gebenin günlüğü kuruyken bile alttan ışık tutunca çizgi beliriyor. yalancı pozitif çıkarıyorTeşekkür ederim yarın tekrar deneyeyim Buda bir gebenin günlüğü gebelik testi
Muhtemelen banada aynısını yaptı bende acaba kuruma çizgisi mi vs diye su damlattım pembelik gitmemişti ama sabaha negatifi gördüm yinebir gebenin günlüğü kuruyken bile alttan ışık tutunca çizgi beliriyor. yalancı pozitif çıkarıyor
aylar önce aynısını bana yaptı ya çok üzücü biliyorum geçmiş olsunMuhtemelen banada aynısını yaptı bende acaba kuruma çizgisi mi vs diye su damlattım pembelik gitmemişti ama sabaha negatifi gördüm yine
İnanın üzülmedim hatta yalan da olsa pozitifi gördüm diye seviniyorum aylardır hep negatif negatif görünceaylar önce aynısını bana yaptı ya çok üzücü biliyorum geçmiş olsun
Bu da bizim imtihanimiz. Yoruldum artıkKoskocaman bir negatif
hahah yemin ederim bende öyle olmuştum :)İnanın üzülmedim hatta yalan da olsa pozitifi gördüm diye seviniyorum aylardır hep negatif negatif görünce
Bu da bizim imtihanimiz. Yoruldum i
Üzülmeyin diyemem ama umudunuzu kaybetmeyin nolurBu da bizim imtihanimiz. Yoruldum artık
İnşallah gerçek pozitifi de görürüzhahah yemin ederim bende öyle olmuştum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?