Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NegatifMerhaba arkadaşlar reglme 8 var ve ben bugün gebelik testi yaptım bakarmisniz bu çizgiler ne cizgisidir
Sağ taraftaki kuruma çizgisinde sol tarafta iki tane kırmızı cizgi görünce kafam kariştiNegatif
Onlar çizgi değil kuruma çizgisi de yok fotografta bir adet kontrol çizgisi var hepsi bu gönlünüz rahat değilse tekrarlayınSağ taraftaki kuruma çizgisinde sol tarafta iki tane kırmızı cizgi görünce kafam karişti
Peki yorumunuz için teşekkür ederim erkenmidr sizce daha test için adete 8 gün varOnlar çizgi değil kuruma çizgisi de yok fotografta bir adet kontrol çizgisi var hepsi bu gönlünüz rahat değilse tekrarlayın
Erken tabiiki erken gebelik testleri bile 6 gün diyor ki oda şüpheli yaniPeki yorumunuz için teşekkür ederim erkenmidr sizce daha test için adete 8 gün var
5 dakika içersinde çıktıysa ve yalancı pozitif veren marka değilse vardır tabi ama şu zamanda şu test yalancı pozitif vermiyor diyemiyorum regl günü geçtiyse kan verin en net sonuçCanım benımkinde varmı
Negatif. Ve adetinize 8 gün varken test yapılmaz lütfen adet gününüzün geçmesini bekleyin.
Yorumunuz için teşekkür ederim adet gunumu beklememk daha gogru galibaErken tabiiki erken gebelik testleri bile 6 gün diyor ki oda şüpheli yani
Canım ben 6 gün kala yapmama rağmen negatif çoktı çok erken seninPeki yorumunuz için teşekkür ederim erkenmidr sizce daha test için adete 8 gün var
Kan testi verin baya geçmiş adetiniz. Aynısı bana da olmuştu 15 gün gecikmiştim testlerim negatif çıktı kan verdim o da negatif çıkınca doktor söktürücü verdi 2 güne adet oldum zaten. Mevsim geçişlerinde de uzun süreli gecikme olabiliyor ama siz yine de kan verin belki de geç döllenme olmuş ta olabilir.merhaba en son 6 nisanda adet oldum son adetten bu yana geçen süre: 38 gün 35 günde test yaptım negatif çıktı hala adet olmadım sizce hamile olma ihtimalim var mı hayal kırıklığına uğramak istemediğim için tekrar test yapmadım![]()
normalde de 35 günde bir oluyorum adet o yüzden çok geçmiş gibi gelmedi bana ama daha 3 gün önce test yaptım bugün yediden yapsam çıkar mı acabaKan testi verin baya geçmiş adetiniz. Aynısı bana da olmuştu 15 gün gecikmiştim testlerim negatif çıktı kan verdim o da negatif çıkınca doktor söktürücü verdi 2 güne adet oldum zaten. Mevsim geçişlerinde de uzun süreli gecikme olabiliyor ama siz yine de kan verin belki de geç döllenme olmuş ta olabilir.
Bence yapın 1 günde bile değer yükseliyor çünkü ama benim tavsiyem hiç idrarla falan vakit kaybetmeyin gidin kan verin en garantisi kafanız rahatlar en azındannormalde de 35 günde bir oluyorum adet o yüzden çok geçmiş gibi gelmedi bana ama daha 3 gün önce test yaptım bugün yediden yapsam çıkar mı acaba