Gebelik testi

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Arkadaşlar adetine 4/5 gün kala negatif görüp sonradan pozitife dönen arkadaşlar oldu mu

Tabiki pozitife donebilir henüz erken , gününüzün gecmesini bekleyin
Sizce ihtimal varmıdır ya ben umudu kesmiştim ama yapay zeka geç yerleşmiş olabilir 18 inden sonra pozitife donebilir 20 sinden sonra test yap dedi o da gecikirse adet olcak gibi de değilim sabah bi olcam gibi oluyor sonra geçiyor

Sizce ihtimal varmıdır ya ben umudu kesmiştim ama yapay zeka geç yerleşmiş olabilir 18 inden sonra pozitife donebilir 20 sinden sonra test yap dedi o da gecikirse adet olcak gibi de değilim sabah bi olcam gibi oluyor sonra geçiyor
Geç döllenme olduysa adet gecikmesinin 10.gunu bile öğrenen var . Su an gercekten cok erken lütfen kendini bu şekilde yıpratma adet günü yeniden test yap ❤️ umarım gebesindir

Geç döllenme olduysa adet gecikmesinin 10.gunu bile öğrenen var . Su an gercekten cok erken lütfen kendini bu şekilde yıpratma adet günü yeniden test yap ❤️ umarım gebesindir
Umarım suan orta bölgemde iki kasık arası batma oluyor ama bilmiyorum

Güzel haberlerini bekliyorum ✨
İnşallah ama sanmam geç döllenme olduğunu ben çok değerlendiremedim eşim yoktu 10 gün önce en son birlikte olduk onlarda tutucak da ohooo değilim bugün negatifti pozitifedonmez

İnşallah ama sanmam geç döllenme olduğunu ben çok değerlendiremedim eşim yoktu 10 gün önce en son birlikte olduk onlarda tutucak da ohooo değilim bugün negatifti pozitifedonmez
Öyle düşünme bu ay değilse öbür ay olur o zaman 🤍 adet olmazsin inşallah

Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum benimde 4 günüm kaldı bugün test yaptım silik bile çıkmadı. Biraz umudum vardı o da yok oldu.
Benim aşırı sıskınlıfım var göbek bölgemde adete yakın çok siserim ben büyğk ihtimalle adet olcam bu benim 3. Denemeydi

Fırsat bulursan değerlendir ✨ ben de henuz gebe kalamadım her şey vaktini bekliyor ❤️
Bu benim 3. Ay oldu sanırım olmadı göbeğim çok şiş ben adet öncesi çok siserim çok kalabalık ortam olcak pek sanmıyorum yapamam

Aynen benim de kasıklarım bacaklarım fena ağrıyor göbeğimde şişti rahatsız oluyorum direk adet belirtilerim yani 😞
Evet ya ben 17 Mayıs yapcam sabah eğer negatif çıkarsa yüksek ihtimalle gebe değilsindir dedi yapay zekacık

Evet ya ben 17 Mayıs yapcam sabah eğer negatif çıkarsa yüksek ihtimalle gebe değilsindir dedi yapay zekacık
Bence gecikmeyi bekle canm aynı hatayı bende yaptım sabahtan beri moralim yerlerde. Ben genelde günü gününe olurum pazartesi olmazsam ertesi günü yapıcam olursam da yapçak bisey yok.

Bence gecikmeyi bekle canm aynı hatayı bende yaptım sabahtan beri moralim yerlerde. Ben genelde günü gününe olurum pazartesi olmazsam ertesi günü yapıcam olursam da yapçak bisey yok.
Bende gününde olurum ama belli ki adet olcam yinede bi yapasım var ne biliyim ya benimde modum 0 silik bile çıkmadı

Bende gününde olurum ama belli ki adet olcam yinede bi yapasım var ne biliyim ya benimde modum 0 silik bile çıkmadı
Bence totem yapalım pazartesi ye kadar test yapmayalım dua edelim regl olmayalım diye 😁 artık pazartesi ne olacaksa olsun gecikirsek test yapalım ertesi gün ve burdan yazalım 😊

Bence totem yapalım pazartesi ye kadar test yapmayalım dua edelim regl olmayalım diye 😁 artık pazartesi ne olacaksa olsun gecikirsek test yapalım ertesi gün ve burdan yazalım 😊
Bende az önce bi video izledim hamilelik şüphesi olan birisi adetine 2 gün kala test yapıyor bariz negatif adetim gelmesi gereken gün pozitife dönüyor izleyince umutlandım Ben 17 sabah yapcam 19 sabah yapcam gelmezse ya içimde kalmasın ama 17 de erken gebelik yapcam

Back
X