Gebelik testi

ipek prenses

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
392
62
13
25
Kızlar 12 mayısta çatlama olmuştu ve progesteron 20.74 çıktı dayanamadım ovulasyon testinin içinde gebelik testi vardı yaptım çok silik çizgi görünüyor erken olduğunu biliyorum ama sizce var mıdır böyle bu değerlerle öğrenen oldumu
IMG_2635.webp

Pazartesi bidaha test yapıcam zaten perşembe randevum var bakalım hayırlısı olsun🥹🥹Adet olmadım henüz ve 9 unda çatlama olmuş demişti
Bunlar tatlı bekleyişler, yumurtlama hesaplamalarına göre olan günlerini değerlendirmiştim ben çnceki gebeliklerimde, çok detaylı bilgim yoktu yumurtlama testi falan kullanmamıştım ama o sürecteki günleri değerlendirmeye çalışıyorduk, bu sitede gün aşırı falan diyorlar bilmiyorum

Bunlar tatlı bekleyişler, yumurtlama hesaplamalarına göre olan günlerini değerlendirmiştim ben çnceki gebeliklerimde, çok detaylı bilgim yoktu yumurtlama testi falan kullanmamıştım ama o sürecteki günleri değerlendirmeye çalışıyorduk, bu sitede gün aşırı falan diyorlar bilmiyorum
Benim anlamadığım yumurtlama ne zaman oluyorsa ondan 14 gün sonra mı adet günü çünkü normal takvime göre daha var ama ilaçla takiple yumurtladım çatladı

Onu şu an pek bilemedim ama siteler var hesaplayan,genelde adet döngüsü sabitse yumurtlama günleri net verilebiliyor ama düzensizse ebde yapılan testlerle görmek daha mantıklı(ovülasyon testleri)

Onu şu an pek bilemedim ama siteler var hesaplayan,genelde adet döngüsü sabitse yumurtlama günleri net verilebiliyor ama düzensizse ebde yapılan testlerle görmek daha mantıklı(ovülasyon testleri)
Hayır ovulasyon takip ettik yumurtladım yumurtam çatladı ve çatlamadan 14 gün sonra galiba adet olunuyor gebelik yoksa

Hayır ovulasyon takip ettik yumurtladım yumurtam çatladı ve çatlamadan 14 gün sonra galiba adet olunuyor gebelik yoksa
Bilimsel olarak öyle ise,doğrudur. Ben dikkat etmemiştim daha önce Sat ile yumurtlama arasındaki ortalama bir sürenin olduğuna,o yüzden öyle dedim. Zaten adet düzenliyse şans genelde daha yüksek.

Back
X