Gebelik testi

llotus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
9
2
1
29
Merhaba arkadaşlar çocuk sahibi olmak için muayene olduğumda pcos tanısı kondu matofin ve folbiol ilacı verildi onları kullanmaya başladım şimdi adetim 4 gün gecikti gebelik testi yaptım bu resimdeki gibi silik çizgi çıktı pozitif demek mi bu ve kasıklarımda falan hafif ağrılar var adet olacakmış gibi normal mi
IMG_20250526_114130.webp

Merhaba arkadaşlar çocuk sahibi olmak için muayene olduğumda pcos tanısı kondu matofin ve folbiol ilacı verildi onları kullanmaya başladım şimdi adetim 4 gün gecikti gebelik testi yaptım bu resimdeki gibi silik çizgi çıktı pozitif demek mi bu ve kasıklarımda falan hafif ağrılar var adet olacakmış gibi normal mi Eki Görüntüle 3596516
Gözün aydın canım bence pozitif bu test hangi marka

Kızlar merhaba 5.gun dondurulmuş 2 embriyo transfer oldum 15 Mayıs da 28 mayıs da kan vermeye gidicem ama evde kendim test yaptım hep silik çıkıyordu bugünkü silik kaybolmaya başladı sanki Bi bakarmisiniz
IMG-20250526-WA0002.webp

Kızlar merhaba 5.gun dondurulmuş 2 embriyo transfer oldum 15 Mayıs da 28 mayıs da kan vermeye gidicem ama evde kendim test yaptım hep silik çıkıyordu bugünkü silik kaybolmaya başladı sanki Bi bakarmisinizEki Görüntüle 3596526
Sıvı alımızla ilgili olabilir birde normalde 9.gün kan verirdi herkes sizin 11 gün olmuş bence kan verin çünkü 5.gün embriyo su ya

Merhaba arkadaşlar çocuk sahibi olmak için muayene olduğumda pcos tanısı kondu matofin ve folbiol ilacı verildi onları kullanmaya başladım şimdi adetim 4 gün gecikti gebelik testi yaptım bu resimdeki gibi silik çizgi çıktı pozitif demek mi bu ve kasıklarımda falan hafif ağrılar var adet olacakmış gibi normal mi Eki Görüntüle 3596516
Adet olacakmış gibi ağrı gebeliğin başlarında normal diyorlar hatta belirti olarak bile sayılabilir. Bence gebe olma ihtimaliniz çok yüksek kan verin netleşsin

Kan verin var gibi duruyor

Back
X