- Konu Sahibi zeynep kumru
Benim testime de bakar mısınızOnu duymadım hiç adetnız geçti mı peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim testime de bakar mısınızOnu duymadım hiç adetnız geçti mı peki
Ben emin değilim canım şimdi kan vermeye gitmicem beklicem ama senin testin kesin Hamile sınKanda belli olur sonucunuz çıkarsa bilgilendirirseniz sevinirim![]()
Bu markaya cok övgü varGölge gibi baktım testi başka yapanların sayfasına kuruma çizgisi olmuyor muş bu markada teste ben de anlamadım
pazartesi vericem kan umuyorum kuruma çizgisi değildirBen emin değilim canım şimdi kan vermeye gitmicem beklicem ama senin testin kesin Hamile sın
Değil canım kuruma çizgisi böyle olmaz Şimdiden hayırlı olsunBu markaya cok övgü var
pazartesi vericem kan umuyorum kuruma çizgisi değildir
Teşekkür ederim değerimi yazacağım sağlıkla kalınDeğil canım kuruma çizgisi böyle olmaz Şimdiden hayırlı olsun![]()
Rıca ederim canım Güzel haberlerini bekliyorumTeşekkür ederim değerimi yazacağım sağlıkla kalın![]()
Işık ortamında çekmeye çalışınFotoğraf yüklüyorum ama kalitesi düşüyor ondan beli olmuyor benim ya
Çizgi net canım paylaşınca kalitesi düşüyor ondan bulanıklaşıyor gözükmüyorIşık ortamında çekmeye çalışın
Artık kanda belli eder kendini inşallahÇizgi net canım paylaşınca kalitesi düşüyor ondan bulanıklaşıyor gözükmüyor
Var gibi bir silik çizgi bekleyin bakalım koyulaşacak mıEki Görüntüle 3598542 Benimde sanırım emin değilim adete 1 hafta var kan vericem bugün
Zaten hemen çıktı beklemedim saat 15.30da kan veririmVar gibi bir silik çizgi bekleyin bakalım koyulaşacak mı
Buraya da yazın merak ettimZaten hemen çıktı beklemedim saat 15.30da kan veririm
Yazarım tabikiBuraya da yazın merak ettim![]()
Canım son durum neBuraya da yazın merak ettim![]()
Son durum ne canım hamile misin ben daha kan vermedimKızlar gebelik testime bakar mısın bir hayalet çizgi var gibi adetim geçiyor pazartesi kan vericem zaten benim gibi bu durumu yaşayan varmı test 5 dk sonra koyulaşmaya başladım doğruluk payı varmıdır
Kan verdim biraz geç olduğun dan yarın çıkacakmış bekliyorum bendeSon durum ne canım hamile misin ben daha kan vermedim
Kan vermedim canım ama şimdi bir test daha yaptım negatif gebelik yok gibi adetim 12 gün geçtiKan verdim biraz geç olduğun dan yarın çıkacakmış bekliyorum bendesiz verdiniz mi