Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test atar mısınAdetin bir gün gecikti bakar mısınız
Test atar mısın
Nimo marka pek guvenemedim şimdi kaset test yaptım birsey görünmüyorTestinizin markası nedir pozitif duruyor![]()
Kaset için erken canım benim nimo genelde doğru sonuç verir bence pazartesi kan ver hem biraz daha yükselir istersen bi kaç tane daha erken gebelik testi alıp takip edebilirsin
Heyecanlandım şimdi çok hafif kahverengi lekelenme var sancım var gibi arada kaldım adet belirtileri gibiKaset için erken canım benim nimo genelde doğru sonuç verir bence pazartesi kan ver hem biraz daha yükselir istersen bi kaç tane daha erken gebelik testi alıp takip edebilirsin
Allah’ın izniyle vardır inşallah kahverengi lekelenmeler oluyor canım gendleHeyecanlandım şimdi çok hafif kahverengi lekelenme var sancım var gibi arada kaldım adet belirtileri gibi
Allah’ın izniyle vardır inşallah kahverengi lekelenmeler oluyor canım gendle
Çok Sağol canımAllah’ın izniyle vardır inşallah kahverengi lekelenmeler oluyor canım gendle
Burda yorumları okudum nimo marka güvenilir değil denilmiş seninde böyle mi çıkıyordu canımAllah’ın izniyle vardır inşallah kahverengi lekelenmeler oluyor canım gendle
Canım benim doğru çıkardı vallaBurda yorumları okudum nimo marka güvenilir değil denilmiş seninde böyle mi çıkıyordu canım
Adet oldunuz mu acabaBurda yorumları okudum nimo marka güvenilir değil denilmiş seninde böyle mi çıkıyordu canım