Bu arada testin adı awox güvenilir bi test mi ilk defa yaptım çünküMerhaba hanımlar
Adetim 9 gün gecikti 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu da öyle olur diye korkuyorum özel bölgemde anlamlandıramadığım bir ağrı var ve korkuyorum kimyasal olur diye içimi rahatlatacak biri var mı . Test sonucunun fotoğrafını koydum sizce net bir gebelik söz konusu mudur ?
Çok net bir şekilde pozitif yalancı pozitif olsa bile bu kadar net çıkması çok zor kan ver netlestir derim buarada adetin gecikmiş bu çok iyi bişey ve net cikmasida ztn çok geciktiği icindirBu arada testin adı awox güvenilir bi test mi ilk defa yaptım çünkü
Umarım öyledir acilde betaya bakmadılar bende çarşamba gününü bekliyorum randevu aldım. ayrıca bi gün aradan sonra bi test daha yaptım aynı şekilde çıktı inşallah hamileyimdir 8 ay önce yaşadığımı yaşamak istemiyorumÇok net bir şekilde pozitif yalancı pozitif olsa bile bu kadar net çıkması çok zor
içime doğdu kesin sen hamilesin ve sağlıklı olacak hayırlı olsun canım bende hamileyim senin kesen bile görünür gitsen 9 gün gecikme olmuşUmarım öyledir acilde betaya bakmadılar bende çarşamba gününü bekliyorum randevu aldım. ayrıca bi gün aradan sonra bi test daha yaptım aynı şekilde çıktı inşallah hamileyimdir 8 ay önce yaşadığımı yaşamak istemiyorum
Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederimiçime doğdu kesin sen hamilesin ve sağlıklı olacak hayırlı olsun canım bende hamileyim senin kesen bile görünür gitsen 9 gün gecikme olmuş
Bu arada ağrı çok normal önemli olan kanama olmamasıUmarım öyledir acilde betaya bakmadılar bende çarşamba gününü bekliyorum randevu aldım. ayrıca bi gün aradan sonra bi test daha yaptım aynı şekilde çıktı inşallah hamileyimdir 8 ay önce yaşadığımı yaşamak istemiyorum
Rica ederim ne demek amin inşallah sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesinAllah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim
HamilesinizMerhaba hanımlar
Adetim 9 gün gecikti 2 gün önce test yaptım pozitif çıktı yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için bu da öyle olur diye korkuyorum özel bölgemde anlamlandıramadığım bir ağrı var ve korkuyorum kimyasal olur diye içimi rahatlatacak biri var mı . Test sonucunun fotoğrafını koydum sizce net bir gebelik söz konusu mudur ?
Allah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederimiçime doğdu kesin sen hamilesin ve sağlıklı olacak hayırlı olsun canım bende hamileyim senin kesen bile görünür gitsen 9 gün gecikme olmuş
Bu arada ağrı çok normal önemli olan kanama olmaması
Rica ederim ne demek amin inşallah sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin
Dün gece tekrar acile gittim belki betaya bakarlar diye 8280 çıktı iyi mi ?Bu arada ağrı çok normal önemli olan kanama olmaması
Rica ederim ne demek amin inşallah sizinde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin
Maşallah çok iyi karından çok rahat kese gözükür son adet tarihin neydiAllah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim
Dün gece tekrar acile gittim belki betaya bakarlar diye 8280 çıktı iyi mi ?
Son adet tarihimin başlangıcı 30 NisandıMaşallah çok iyi karından çok rahat kese gözükür son adet tarihin neydi
5 hafta 6 günlük gebesin geç döllenme vs olmadıysaSon adet tarihimin başlangıcı 30 Nisandı
Kalp atışı duyulur mu acaba ?5 hafta 6 günlük gebesin geç döllenme vs olmadıysa
Yani duyulmayabilir de duyulabilir de garanti olsun dersen 6 haftaya zaten az kalmış belirtin var mıKalp atışı duyulur mu acaba ?
Yani duyulmayabilir de duyulabilir de garanti olsun dersen 6 haftaya zaten az kalmış belirtin var mı
Miğde bulantısı vsNasıl bir belirti anlayamadım
Baş dönmem bel ağrım var göğüslerim çok hassas midem de bazen bulanıyor ama yanma hissi daha çokMiğde bulantısı vs
Hadi sağlıkcakla kucağına al inşallahBaş dönmem bel ağrım var göğüslerim çok hassas midem de bazen bulanıyor ama yanma hissi daha çok
Çok iyi çıkmış yakında kalp atisida duyurulur 6 guneAllah bebişinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah güzel yorumunuz için de çok teşekkür ederim
Dün gece tekrar acile gittim belki betaya bakarlar diye 8280 çıktı iyi mi ?
Bugün gittim kontrole kese görüldü karından ultrasonda ama kalp atışı duymadık normal mi ? Tam 6 haftalıkÇok iyi çıkmış yakında kalp atisida duyurulur 6 gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?