• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

busracan2021

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2023
16
1
6
26
Merhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Test yaptım iki tane biri erken gebelik biri normal kaset test. Biri silik çıktı diğeri negatif. İki yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi. Bu testlerin yanılma payı oluyormu

Eklentiler

• 1000105521.webp
    1000105521.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 26
Soldaki erken gebelik testi silik çıkmış varsa kanda hemen çıkar bir kan verin netleşsin kasette geç çıkar zaten.

Merhaba hanımlar adetime 6 gün var. Rüyamda testimin pozitif olduğunu gördüm. Test yaptım iki tane biri erken gebelik biri normal kaset test. Biri silik çıktı diğeri negatif. İki yıldır tedavi görüyorum bu ay ara vermiştik. Acaba olabilir mi. Bu testlerin yanılma payı oluyormu
Adete 6 gün kala kaset testte çıkmaz. Erken gebelik testinde de ancak erken yerleşme olduysa belli olur. Bu testlere göre negatif ya da pozitif diyemeyiz. En azından regle 2 gün kala yapmak lazım. İdrar testleri de pek güvenilir değil çok daha belirgin çizgilerle kanda negatifi görmüştüm. Marka olarak awox predictor laboquick diğerlerine göre daha doğru sonuç veriyor.

Back
X