• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Elifim2211

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
774
158
53
24
Adetime henüz var yumurtlama gününde ilişki oldu sonrasındada oldu test yaptım evde kaset testi vardı yapayım dedim. Yumurtlama mı ben genelde hani vücudumun belirtilerinden anlıyorum 4 Haziran'da 5 Haziran'da kasık ağrılarım oldu ve şeffaf bir akıntım vardı beyaz yumurta akı gibi genelde hep yumurtlama döneminde o şekilde bir akıntım olduğu zaman ben anlıyorum yumurtladığımı ve dördünde değil de 5'inde ilişki oldu 8 ilişki oldu onun da oldu sanırım 11'inde oldu test yaptım ama acaba erken mi yaptım sanki bir çizgi var gibi gözüküyor ama . Acaba testi kaç gün sonra tekrarlamam gerekir yani yumurtlamadan kaç gün sonra test yapılması gerekir çünkü döllenmeden kaç gün sonra test olur yani bilemiyorum aklım karışık biraz

Eklentiler

• 1000014390.webp
    1000014390.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000014397.webp
    1000014397.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 51
Test için çoook erkenn
Kan testi için ilişkiden sonra en erken 6. Günde yapılıyor
Bence kan verin yarın 9 10 gün geçmiş ovulasyondan

Test için çoook erkenn
Kan testi için ilişkiden sonra en erken 6. Günde yapılıyor
Bence kan verin yarın 9 10 gün geçmiş ovulasyondan
Yani tahmin ettim aslında çok erken olduğunu ayın 5'inde olduysa 10 gün falan olmuştur zaten benim bildiğim 10 günde ancak kana falan geçiyor ki o da hani varsa tabii öyle bir durum hani daha sonra da ilişkiler oldu eğer onlardan olursa zaten çok çok erken ama yine test yapıp böyle bir çizgi görününce acaba mı dedim

Adetime henüz var yumurtlama gününde ilişki oldu sonrasındada oldu test yaptım evde kaset testi vardı yapayım dedim. Yumurtlama mı ben genelde hani vücudumun belirtilerinden anlıyorum 4 Haziran'da 5 Haziran'da kasık ağrılarım oldu ve şeffaf bir akıntım vardı beyaz yumurta akı gibi genelde hep yumurtlama döneminde o şekilde bir akıntım olduğu zaman ben anlıyorum yumurtladığımı ve dördünde değil de 5'inde ilişki oldu 8 ilişki oldu onun da oldu sanırım 11'inde oldu test yaptım ama acaba erken mi yaptım sanki bir çizgi var gibi gözüküyor ama . Acaba testi kaç gün sonra tekrarlamam gerekir yani yumurtlamadan kaç gün sonra test yapılması gerekir çünkü döllenmeden kaç gün sonra test olur yani bilemiyorum aklım karışık biraz
bu testlerde bazen bu şekilde çıkabilyor bence biraz daha sabredin daha sonra testi tekrarlayın

bu testlerde bazen bu şekilde çıkabilyor bence biraz daha sabredin daha sonra testi tekrarlayın
Bugün. Erken gebelik testi yaptın mı arkası awox markası yine silik çizgi vardı bilmiyorum benim öyle görüyorum

Eklentiler

• 1000014610.webp
    1000014610.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 22
Sen artık regl gecikmeden test yapmaaaa cok strese sokuyosun kendini

🤭🤭 Dimi gerçekten öyle oluyor aslında teste bakıp durdum atım çöpe yoksa hayali çizgiler de görüyor olabilirim geçen ay böyle oldu en son 5 gün gecikme sonrası regli oldum stresten artık

Ama işte benim merakım çok kötü bir şey hep o merakima yenik düşüyorum . Bir de böyle hafiften hani kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar olunca hep meraktan oluyor bunlar yani açık ve net bir şekilde söyleyeyim şu an çok mu istiyorum çocuğum olsun hayır yalan söylemeyeyim Ama dediğim gibi hep merak hep merak ha istiyorum istemiyorum arasındayım mesela şöyle olsa neden oldu diye ağlanıp bağlanmam sevinirim ama hani çocuk yapmaya çabam yok şu an ama dediğim gibi hani ilişki sonrası bu şekilde ağrılarım olunca tabii ilişkiden hemen sonra olmadı ama geçenlerde regliyim geciktiği için bu ay ne zaman renkli olacağım bilmiyorum uygulamaya göre yine gidiyorum

Ve geçen ay şöyle bir şey oldu 26 Mayıs'ta gördüm regli . 4 gün normal kanamam oldu Bir iki günde sadece çamur gibi kahverengi akıntım oldu sonra bitti ama hemen birkaç gün sonra yumurtlama gördüm Bir iki gün boyunca şeffaf yumurtalık gibi akıntım vardı kasıklarım ağrıyordu çok erken yumurtlama gördüm

Ve geçen ay şöyle bir şey oldu 26 Mayıs'ta gördüm regli . 4 gün normal kanamam oldu Bir iki günde sadece çamur gibi kahverengi akıntım oldu sonra bitti ama hemen birkaç gün sonra yumurtlama gördüm Bir iki gün boyunca şeffaf yumurtalık gibi akıntım vardı kasıklarım ağrıyordu çok erken yumurtlama gördüm
Işte tüm bu karmaşıklıklar hep stres. Bi durman lazım. Olursa sevinirsin olmazsa üzulmezsin anladığım kadarıyla. O yüzden test işini bırak.

Back
X