Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test bozukKızlar merhaba ben bugün sabah aç karnına test yaptım ve testim silik çıktı hemen ardından kan testi vermeye gittim negatif di sizce bu durum nedir Eki Görüntüle 3608502
Kızlar merhaba ben bugün sabah aç karnına test yaptım ve testim silik çıktı hemen ardından kan testi vermeye gittim negatif di sizce bu durum nedir Eki Görüntüle 3608502 bazı testler yalancı pozitif çıkartıyor
Artimed markası dimi test yalancı pozitif ile meşhur olan bir marka niye toplanmiyor piyasadanKızlar merhaba ben bugün sabah aç karnına test yaptım ve testim silik çıktı hemen ardından kan testi vermeye gittim negatif di sizce bu durum nedir Eki Görüntüle 3608502
Markası ne testinMerhaba ben 23haziran adet olmam gerekiyordu ama olmadım 24-25-26haziran testlerim eke kodum bakabilir misiniz daha önce düşük geçirdim kürtaj oldum kimyasal gebelikte geçirdim o yüzden şimdi korkuyorum biraz sizce nasıl testler
Hamilesiniz galiba ,3 de de çift çizgi varLaboquik testim memnunum daha önce bu markanın ovalüasyonlarınıda kullandım
Merhabalar gebelik var mıdırSadece kimyasal olmasından koluyorum bakalom inşallah beniş vardır 3yıllık evliyim
Merhaba canım evet şuan 7haftalık hamileyimMerhabalar gebelik var mıdır
Hayırlısı olsun adınıza çok sevındımMerhaba canım evet şuan 7haftalık hamileyim