Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun var Allah'ın izniyle. Kaset testte olmasa bu şekilde çıkmaz ama tabi en kesin sonuç kan testidir.Merhaba kızlar adet tarihim bir gün gecikti dayanamadım normal test yaptım bi tanesi silik çizgi oldu sizce gebelik var mı?
Ya inşallah kaç aydır bekliyoruz peki yine gidip test alıp yapsam erken test mi alayım yoksa yine böyle mi sizceHayırlı olsun var Allah'ın izniyle. Kaset testte olmasa bu şekilde çıkmaz ama tabi en kesin sonuç kan testidir.
kan ver canımYa inşallah kaç aydır bekliyoruz peki yine gidip test alıp yapsam erken test mi alayım yoksa yine böyle mi sizce
Kan vermek için hangi bölüme gitmem gerekiyor nasıl yapmam lazımkan ver canım
kadın doğum ve yahut acilden gebelik şüphem var kan vermek istiyorum de girKan vermek için hangi bölüme gitmem gerekiyor nasıl yapmam lazım
Çok teşekkür ederimkadın doğum ve yahut acilden gebelik şüphem var kan vermek istiyorum de gir
Sağlık ocağında verebilirsinizKan vermek için hangi bölüme gitmem gerekiyor nasıl yapmam lazım
Gidip kan verdim bekliyorumkadın doğum ve yahut acilden gebelik şüphem var kan vermek istiyorum de gir
bilmem hastaneye sorman lazım :)Gidip kan verdim bekliyorumsonuçlar ne zaman çıkıyor genelde çok sabırsızım
Merhaba gebesin bebeğim tebrikler :) 2 günde bir kan testini tekrarla düzenli yükselir inşallahSonucum bu şekilde gebelik var mı?
Çok teşekkür ederimMerhaba gebesin bebeğim tebrikler :) 2 günde bir kan testini tekrarla düzenli yükselir inşallah
Regl günün geçmiş miydi ne zaman yapmıştın kaset testiÇok teşekkür ederim![]()
Değilim günüm 1 gün geçmişti test yoktuk silik çizgiydi hemen gidip kan verdimRegl günün geçmiş miydi ne zaman yapmıştın kaset testi
Teşekkür ederimMaşallah hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun bende 78 ile öğrenmistimSonucum bu şekilde gebelik var mı?
MaşallahHayırlı olsun bende 78 ile öğrenmistim![]()