Gebelik testi

mrvpskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
99
13
38
28
Hanımlar adetime 2 gün kala erken gebelik testim bu şekilde çıktı, acaba kimyasal gebelik falan mı ? :(

Eklentiler

• IMG_5836.webp
    IMG_5836.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_5835.webp
    IMG_5835.webp
    8 KB · Görüntüleme: 56
Inşallah canım bebisin seninledir ve inan umitlendirmek istemem ama hamissin bariz burdayim diyo bu hangi marka ve başka bi markayla dene at buraya canım dualarım seninle

Inşallah canım bebisin seninledir ve inan umitlendirmek istemem ama hamissin bariz burdayim diyo bu hangi marka ve başka bi markayla dene at buraya canım dualarım seninle
Adetten 4 gün önce Laboquik kaset yaptım 2 tane ondada silik çizgi çıktı.

Eklentiler

• IMG_5830.webp
    IMG_5830.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_5830.webp
    IMG_5830.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 51
Maşallah annesi burdayim geliyorum diyo kız hayırlı olsun darısı bütün kardeslerimize inşallah kan ver canım kesin sonuc güzel haberler verirsin inşallah

Maşallah annesi burdayim geliyorum diyo kız hayırlı olsun darısı bütün kardeslerimize inşallah kan ver canım kesin sonuc güzel haberler verirsin inşallah
Cevap verip, yüreğimi ferahlattığınız için teşekkür ederim. Adetimin gecikmesiyle birlikte kan vereceğim. Allah razı olsun…

Nedemek inşallah sende bize kocamannnnn hamisim deyip icimizi ferahlatirsin canım regil kacgun var

Hangı marka test

Artimede hiç güvenmiyorum ama Laboquikte de çıktıysa çizgi %99 vardır hayırlı olsun inşallah
Evet laboquik de birer gün arayla yaptım 4 gün kala ve 3 gün kala ikisi de silik çıktı. Erken gebelik testi olarak hangi markayı önerirsiniz? Birde ondan deneyeyim

Evet laboquik de birer gün arayla yaptım 4 gün kala ve 3 gün kala ikisi de silik çıktı. Erken gebelik testi olarak hangi markayı önerirsiniz? Birde ondan deneyeyim
Genelde burada gördüklerime göre predictor early ve awox bu ikisi güvenilir birde oncomed di galiba onda da yalancı pozitif çıkardığını görmedim. 3-4 gün kala böyle çıktıysa vardır kan ne zaman vereceksin

Genelde burada gördüklerime göre predictor early ve awox bu ikisi güvenilir birde oncomed di galiba onda da yalancı pozitif çıkardığını görmedim. 3-4 gün kala böyle çıktıysa vardır kan ne zaman vereceksin
Kan için regl gecikmesini bekleyeceğim. Çünkü daha önce kimyasal gebelik yaşadım.

Erken gebelik testi olarak hangi markayı önerirsiniz birde dediğinizden yapayım?
İlk gebeliğimi çok erken öğrendim labouquik ile bu sefer artımed kaset test ve vula life erken gebelikle öğrendim ama ikisi de aşırı koyu sanıyesınde çıktı artımede her şekilde güvenemiyorum ama

Gözlerim balon gibi oldu sureklı ağlıyorum ben ıkıncı gebelıgı olan varmı aranızda moral olun nolur bana aralarında 5 buçuk yaş olacak ama hala ağlıyorum yetebilirmiyim dşye kendıme soruyorum

Back
X