- 26 Temmuz 2021
- 40
- 3
- 36
- 26
- Konu Sahibi mavi kelebek 4343
-
Üste gördüm gibiArkadaşlar yardım edecek yok mu
Yada baska bjr testle tekrarlayabilrsinArkadaşlar adetim 2 ağustostu olmadım test yaptım böyle çıktı kuruma mı yoksa normal çizgi mi ilk başlarda siliklik vardı sonradan koyulaştı gebelik testi erken geblelik testi miratech iki gün önce aynı testten yapmıştım ama çizgi falan yok Eki Görüntüle 3626322 Eki Görüntüle 3626323
Benimkide bugün bole çıktı kan testi yaptım 1.20 çıktı adetimde gelmedi anlamadım siz verdiniz mi kan testiArkadaşlar adetim 2 ağustostu olmadım test yaptım böyle çıktı kuruma mı yoksa normal çizgi mi ilk başlarda siliklik vardı sonradan koyulaştı gebelik testi erken geblelik testi miratech iki gün önce aynı testten yapmıştım ama çizgi falan yok Eki Görüntüle 3626322 Eki Görüntüle 3626323
canım sonuç ne hamilemisin?Arkadaşlar adetim 2 ağustostu olmadım test yaptım böyle çıktı kuruma mı yoksa normal çizgi mi ilk başlarda siliklik vardı sonradan koyulaştı gebelik testi erken geblelik testi miratech iki gün önce aynı testten yapmıştım ama çizgi falan yok Eki Görüntüle 3626322 Eki Görüntüle 3626323
Test bozuk olabilir cnm dağılmış varsa elinde tekrarlaYorumlarmısınız böyle olup hamile kaldığını öğrenen oldu mu
Var gibi canımArkadaşlar adetim 2 ağustostu olmadım test yaptım böyle çıktı kuruma mı yoksa normal çizgi mi ilk başlarda siliklik vardı sonradan koyulaştı gebelik testi erken geblelik testi miratech iki gün önce aynı testten yapmıştım ama çizgi falan yok Eki Görüntüle 3626322 Eki Görüntüle 3626323
Çok hafif bir silik çizgi belli oluyor canimKızlar sizce gebelik var mı adete 1 gün kala yaptım yani bugün
Sabah ilk idrarla tekrarla elinde test varsa :)Çok hafif bir silik çizgi belli oluyor canim
Yapıcam sabah yazarımSabah ilk idrarla tekrarla elinde test varsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?