Haklısınız tabi en garantisi oİlk 3 4 dk içinde çıkmazsa sonraki
Çizgi kuruma çizgisi oluyor genelde ve bu testlere asla güvenmeyin kan verin direk stres yapmadan..
Malesef negatif.Evet ilk aşılamaydıSonucun ne oldu umarım pozitiftir ilk asilamanmi
İkincide tutma ihtimali artıyor die çok yazı okudum Rabbim nasip eder inşallahMalesef negatif.Evet ilk aşılamaydı
Ben tüp Bebek düşünüyorum olmazsa devletteİkincide tutma ihtimali artıyor die çok yazı okudum Rabbim nasip eder inşallah
Bundan sonra tüp bebek düşünüyorum ben.Aşılamanın ihtimali çok düşük sürekli o psikolojiyi kaldıramayabilirimİkincide tutma ihtimali artıyor die çok yazı okudum Rabbim nasip eder inşallah
Aslında devlet hastanesinde 56bin güncel fiyatı yılbaşından önce bende düşünüyorumBundan sonra tüp bebek düşünüyorum ben.Aşılamanın ihtimali çok düşük sürekli o psikolojiyi kaldıramayabilirim
Devlette nasıl oluyor acabaBen tüp Bebek düşünüyorum olmazsa devlette
Ama iki aşılama şartı 3 yıl evlilik şartı falan var okumuştum birkaç yerde o biraz düşündürüyor beni.Aslında devlet hastanesinde 56bin güncel fiyatı yılbaşından önce bende düşünüyorum
Evet var ama 56bin ödemeyle o şartlar ortadan kalkıyorDevlette nasıl oluyor acaba
Ama iki aşılama şartı 3 yıl evlilik şartı falan var okumuştum birkaç yerde o biraz düşündürüyor beni.
Her devlet hastanesinde yapılmıyor sanırım demi bazı hastanelerde oluyor?Evet var ama 56bin ödemeyle o şartlar ortadan kalkıyor
İstanbul dayım Zeynep Kamil ve Lütfü kirdar Anadolu yakasındaHer devlet hastanesinde yapılmıyor sanırım demi bazı hastanelerde oluyor?
Ben Muğla'da yaşıyorum ama tüp Bebek konusunda İzmir daha güvenilir geliyor bana nedense.Daha araştırmadım amaİstanbul dayım Zeynep Kamil ve Lütfü kirdar Anadolu yakasında
Gidiş geliş sıkıntı olmicak sa tabi İzmir mantikliBen Muğla'da yaşıyorum ama tüp Bebek konusunda İzmir daha güvenilir geliyor bana nedense.Daha araştırmadım ama
Bodrum'da yaşıyorum.Her türlü biyerlere gitmem gerekecek.Muğlada yapılıyormuş orası zaten 2 saat bana.İzmir de aşağı yukarı aynı.İzmir daha mantıklı geliyor.Aydın'da da memnun kalan kişiler var ama detaylı bir araştırma yapmak lazımGidiş geliş sıkıntı olmicak sa tabi İzmir mantikli
Başlık açın burda mutlaka onerenler olacaktırBodrum'da yaşıyorum.Her türlü biyerlere gitmem gerekecek.Muğlada yapılıyormuş orası zaten 2 saat bana.İzmir de aşağı yukarı aynı.İzmir daha mantıklı geliyor.Aydın'da da memnun kalan kişiler var ama detaylı bir araştırma yapmak lazım
Teşekkür ederim aklıma gelmemişti.İnşallah sizde bir an önce pozitif sonucu görürsünüz.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBaşlık açın burda mutlaka onerenler olacaktır
Teşekkür ederim aklıma gelmemişti.İnşallah sizde bir an önce pozitif sonucu görürsünüz.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınAm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?