Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
net goremedim ama bi siliklik var gibi ne kadar surede çıktıMerhaba hanımlar, sizce test pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi?
Yapıp bıraktım test maalesef cok sonra baktığımda böyleydinet goremedim ama bi siliklik var gibi ne kadar surede çıktı
5gün varadetine kac gun var canim
henuz erkennn bence biraz daha beklemelisin5gün var
Öyle yapıyım, sabırsızlık olunca bugün yapıyım dedim ama moralim bozuldu açıkcasıhenuz erkennn bence biraz daha beklemelisin
evet ya sabredemiyoruz maalesef gorunce miralimiz bozuluyor sabretsek aslinda daha iyi olurÖyle yapıyım, sabırsızlık olunca bugün yapıyım dedim ama moralim bozuldu açıkcası
Aynen öyle, en iyisi adet günümü beklemek sanırımevet ya sabredemiyoruz maalesef gorunce miralimiz bozuluyor sabretsek aslinda daha iyi olur
Birini gece birini bu sabah yaptım sizce ilk deneyimimhenuz erkennn bence biraz daha beklemelisin
Biri geceye biri sabaha ait kan verdim sağlık ocağında sonuç bekliyorum sizceevet ya sabredemiyoruz maalesef gorunce miralimiz bozuluyor sabretsek aslinda daha iyi olur
bencede canim beklersen daha iyi sonuc alirsinAynen öyle, en iyisi adet günümü beklemek sanırım
canim cizgilerin çok net kan ver bence hemenBirini gece birini bu sabah yaptım sizce ilk deneyimim
kan somucun e nabizda görünür baktin mi e nabiza canim cikmistir belkiBiri geceye biri sabaha ait kan verdim sağlık ocağında sonuç bekliyorum sizce
Kan verdim sağlık ocağında sabah hala sonucu bekliyorum e nabızdan kontrol ediyorum hala çıkmadıcanim cizgilerin çok net kan ver bence hemen
yaa net gibi duruyor insallah guzel sonuclar alirsin haver ver bizedeKan verdim sağlık ocağında sabah hala sonucu bekliyorum e nabızdan kontrol ediyorum hala çıkmadı
İnşallah haberi alır almaz yazıcamyaa net gibi duruyor insallah guzel sonuclar alirsin haver ver bizede![]()
regline kac gun vardi yada gecti mi ve belirti olarak neler yasadinİnşallah haberi alır almaz yazıcam
Reglm 1 aydan fazla gecikti ama normalde de sürekli gecikmeli yaşadığım için Anlmadım bu sefer göğüslerimde çok fazla bi hassasiyet oldu bi 1 hafta öncesine kadar yürürken bile ağrıyor duregline kac gun vardi yada gecti mi ve belirti olarak neler yasadin
yaa baya gecikmiş çizgilerin de cok net zatenReglm 1 aydan fazla gecikti ama normalde de sürekli gecikmeli yaşadığım için Anlmadım bu sefer göğüslerimde çok fazla bi hassasiyet oldu bi 1 hafta öncesine kadar yürürken bile ağrıyor du