E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.635 397 38 30 Dün 19:58 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #21 hemsirex .!.: Merhaba hanımlar, sizce test pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi gri oluyor
hemsirex .!.: Merhaba hanımlar, sizce test pozitif mi yoksa kuruma çizgisi mi? Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi gri oluyor
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.635 397 38 30 Dün 19:58 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #22 Senaanurr .!.: Biri geceye biri sabaha ait kan verdim sağlık ocağında sonuç bekliyorum sizce Genişletmek için tıkla... Artimed markası yalancı pozitif gösteriyor inşallah hamilesindir
Senaanurr .!.: Biri geceye biri sabaha ait kan verdim sağlık ocağında sonuç bekliyorum sizce Genişletmek için tıkla... Artimed markası yalancı pozitif gösteriyor inşallah hamilesindir
H hemsirex Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 448 806 53 Dün 20:16 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #23 ekkiz .!.: Kuruma çizgisi gri oluyor Genişletmek için tıkla... Yani sizce pozitif mi bu test
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.635 397 38 30 Dün 21:50 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #24 hemsirex .!.: Yani sizce pozitif mi bu test Genişletmek için tıkla... Sizi umutlandirmak istemem ama var gibi duruyor
hemsirex .!.: Yani sizce pozitif mi bu test Genişletmek için tıkla... Sizi umutlandirmak istemem ama var gibi duruyor
H hemsirex Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 448 806 53 Dün 21:53 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #25 ekkiz .!.: Sizi umutlandirmak istemem ama var gibi duruyor Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir yaaaa ihtimali bile nasıl yüzümü güldürüyor regle 5 gün kala yaptım testi bikaç gün sonra bir daha tekrarlayacağım
ekkiz .!.: Sizi umutlandirmak istemem ama var gibi duruyor Genişletmek için tıkla... İnşallah öyledir yaaaa ihtimali bile nasıl yüzümü güldürüyor regle 5 gün kala yaptım testi bikaç gün sonra bir daha tekrarlayacağım
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.635 397 38 30 Dün 21:54 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #26 hemsirex .!.: İnşallah öyledir yaaaa ihtimali bile nasıl yüzümü güldürüyor Genişletmek için tıkla... Oyyyy rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize hangi marka test
hemsirex .!.: İnşallah öyledir yaaaa ihtimali bile nasıl yüzümü güldürüyor Genişletmek için tıkla... Oyyyy rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize hangi marka test
H hemsirex Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 448 806 53 Dün 21:55 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #27 ekkiz .!.: Oyyyy rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize hangi marka test ekkiz .!.: Oyyyy rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize hangi marka test Genişletmek için tıkla... amin nnn prodoctor yaptım regle 5 gün var Genişletmek için tıkla...
ekkiz .!.: Oyyyy rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize hangi marka test ekkiz .!.: Oyyyy rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hepimize hangi marka test Genişletmek için tıkla... amin nnn prodoctor yaptım regle 5 gün var Genişletmek için tıkla...
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.635 397 38 30 Dün 22:16 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #28 Kuruma çizgisi duymadım bu markada yarın tekrarla ama bu sefer bekle olur mu inşallah hamilesindir
H hemsirex Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 448 806 53 Dün 22:17 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #29 ekkiz .!.: Kuruma çizgisi duymadım bu markada yarın tekrarla ama bu sefer bekle olur mu inşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Amin, çok teşekkür ediyorum cevabınıza
ekkiz .!.: Kuruma çizgisi duymadım bu markada yarın tekrarla ama bu sefer bekle olur mu inşallah hamilesindir Genişletmek için tıkla... Amin, çok teşekkür ediyorum cevabınıza
E ekkiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.635 397 38 30 Dün 22:17 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #30 hemsirex .!.: Amin, çok teşekkür ediyorum cevabınıza Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerle gelirsin inşallah unutma yazmayı lütfen
hemsirex .!.: Amin, çok teşekkür ediyorum cevabınıza Genişletmek için tıkla... Güzel haberlerle gelirsin inşallah unutma yazmayı lütfen
H hemsirex Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2021 448 806 53 Dün 22:28 Konu Sahibi Konu Sahibi hemsirex #31 ekkiz .!.: Güzel haberlerle gelirsin inşallah unutma yazmayı lütfen Genişletmek için tıkla... Hayırlısıyla pozitifi görüyüm mutlaka yazacağım
ekkiz .!.: Güzel haberlerle gelirsin inşallah unutma yazmayı lütfen Genişletmek için tıkla... Hayırlısıyla pozitifi görüyüm mutlaka yazacağım