• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi

Kızlar merhaba benimde bat 18 Ağustosdu hala regl olmadım
Bak günümde ve 20 Ağustos'ta testi yapmıştım negatif çıkmıştı hala regl olmadım Adet gecikmesinden sonra gün içerisinde göğüs ağrısı ve sanki regl olmuşum gibi kramplar yaşıyorum akşamları bel ağrısı oluyor ve beyaz akıntım var regli olmuş zannediyorum bakıyorum akıntı var sadece eşimde 3 gündür test almayı unutuyor sürekli kavga ediyoruz bu konuda benim için önemli olduğunu unutuyor 5 eylül'e anca randevu alabiliyorum sizce hamilelik var mıdır geçen ay da kistim vardı ama basit bir kist dedi doktora adetle atılır demişti tarlusal vermişti kullanıp adet görmüştüm 40 günde gelmisti kanama şu an 38 günündeyim hala yok 12 Ağustos'ta kontrole gittiğimde kistin atılmış demişti şu an sizce hamile olma ihtimalimmi daha yüksektir yoksa başka bir sorun olabilir mi anlattıklarıma göre internetten test sipariş vereceğim artık yoruldum ama gelmesi haftaya pazartesini bulabilir haftaya pazartesini bulabilir
Test yaptırın tabi bu şekilde bilemezsiniz, biraz bekleyip test yapmak en iyisi.

Kızlar regl 6 gun gecikti test yaptim bebetime erken gebelik testi bu şekilde oldu
3 saat sonra tekrar yaptim o test te negatif çıktı bu test mi bozuk anlamadım
Birde hiçbir regl belirtim yok
Gebelik belirtisi de yok aşırı karin kramplarm var

Eklentiler

• 1000136490.webp
    1000136490.webp
    11 KB · Görüntüleme: 7
Back
X