Gebelik testi

bubblegum28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2025
12
11
3
28
Amh düşüklüğüm var döngüm 24 25 gün normalde 27 ağustosta adet olmam lazım ama 4 gün geciktim. Tüp bebek sürecine gireceğimi yeni öğrendiğim için bu ay üzüntü ve stresle geçti. Gecikmeyi buna bağlıyorum. Ayrıca 2 gün önce transvajinal ultrason oldum. Gebe olsaydım sizce de ultrasonda görünmez miydi. Bu sabah yaptığım gebelik testi bu şekilde sizce mucize bir şekilde hamile miyim

Eklentiler

• IMG_494C108C-CF13-4F19-8151-72BB7DCFFA9F.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 25
Yani artımed ise test yeni bir testle yapmanızı isterim. Çünkü çok hatalı bir test artımed. Ayrıca ultrason dan beta belli bir seviyeye çıkmadan bırakın bebeği keseyi bile göremez doktorlar . Rahim kalınlığı var derler en fazla. Olmaz diye bir şey yok bence . Her şey imkanlar dahilinde. Tekrar test yapn inşallah güzel haberler verirsiniz

Umudunuzu kaybettiğimiz anda gelmez mi mucizeler test pozitif görünüyor ama değer düşük olduğu için silik çıkmış belli bir seviyeye gelemeden ultrasonda görünmez. Güvenilir bir test mi yaptığınız sonradan üzülmemek için tekrar edin isterseniz de kan testi verin daha net sonuç alırsınız herşey gönlünüzce olsun

Umarım çok çok teşekkür ediyorum hepimizin gönlünce olsun her şey

Çok teşekkür ederim birkaç gün daha test yapayım sonra kan veririm olmazsa

Var gibi görünüyor inşAllah seninledir bebeğin. Bir kan testi versen netlestirirsin.

Kızlar en baştaki freely ortadaki days doctor sondaki de after marka testler sizce gebelik var mı birazdan b hcg vermeye gideceğim
Merhaba, konunuzu tesadüfen gördüm.
Testlere göre gebelik var gibi görünüyor.
Kan verdiniz mi? Sonuç nedir?
İnşallah sevindirici bir haber almışsınızdır.

Bende de amh düşüklüğü var,
Değerim 0.16
Benimle aynı durumda olup, gebelik haberi alanların var olduğunu görünce, hem onlar için çok seviniyorum, hem de kendim için umutlanıyorum.
Eğer gebeyseniz ( inşallah öyledir) neler yaptınız? Herhangi bir takviye, bitkisel bir şey kullandınız mı? Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Merhaba bhcg 642 geldi doktor büyük ihtimalle gebelik var dedi ama kesin diyebilmek için yarın tekrar bhcg vereceğim cuma günü de keseye bakılacak. Ben amh değerimin düşük olduğunu 1 ay önce öğrendim benim için yıkım olmuştu çünkü her muayeneye gittiğimde her şeyin yolunda olduğunu söylüyorlardı. 4 5 gün önce devlet hastanesine tüp bebek için başvurmuştuk o süreçte birçok kez transvajinal ultrason oldum ama kimsenin bhcg bakmak aklına gelmedi ben de ihtimal vermemiştim. Son 1 ay inositol kullanmaya başladım ve 10 gün hayıt tohumunu sıcak suda demleyerek içtim bir etkisi var mı bilmiyorum açıkçası. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım beklediğiniz güzellikler de en kısa zamanda sizinle olur

Ne kadar güzel, çok sevindim, sağlıkla devam etsin, beta HCG düzenli şekilde artsın inşallah.
Ben 2 yıl önce öğrendim, gecen sene tüp Bebek tedavisine başlamak üzereyken gebe olduğumu öğrendim maalesef devam edemedi .
Şimdi tekrar tüp Bebek tedavisine başlamaya karar verdik, umarım yine gerek kalmaz ve sağlıklı devam edecek bir gebeliğim olur.
Hayıt tohumu çayı ben de içiyorum aynı şekilde sıcak suda demleyerek ama hatta az önce chatgbtye sordum, aklımı karıştırdı.
Bazen yumurtlamayi baskılayabilir, yada adet donemini geciktirebilir gibi şeyler yazıyordu. Hatta ben sürecimi yazınca, bırakmanı öneririm dedi.
Aklım karıştı şimdi, acaba içmeye devam etsem mi etmesem mi?

Bana doktorum bizzat önermişti 10 gün kullan 20 gün ara ver olarak

Çok üzüldüm neden devam edemedi amh düşüklüğüyle mi ilgiliydi

Çok üzüldüm neden devam edemedi amh düşüklüğüyle mi ilgiliydi
Hayır, 8. Haftada kanama ve sancıyla acile gittim, hemen kürtaja almak zorunda kaldılar. 6. Haftada gelişimi durmuş, fark edilemedi maalesef.
Benim için bir mucizeydi çünkü FSH 34 ve amh 0.16 yken gebe kaldım ama benimle kalamadı.

Bana doktorum bizzat önermişti 10 gün kullan 20 gün ara ver olarak
Anladım, ben de sordum doktora. Folik asit dışında hiç bir şey kullanma, internette gördüğün herşeye de inanma diye tersledi beni bir de.
O zaman ben de şimdi ara vereyim, çünkü 26 ağustostan bu güne kadar düzenli içtim, reglime 9 gün var.
Bıraksam iyi olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…