Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz çizgi çıkmış negatif gözüküyor canımBugün erken gebelik testi alacağım bu normal gebelik testi. Adete 7 gün önce ilişki yaşamıştım çok ince silik görüyor gibiyim ama emin de değilim yanlış mı görüyorum sizce
Teşekkür ederimBeyaz çizgi çıkmış negatif gözüküyor canım
Adete 7 gün önce ilişki oldu bugün adet günümÇok ince var gibi ama kuruma çizgisi de olabilir regle kaç gün var
Regl gecikmesi olursa öyle test yap benceAdete 7 gün önce ilişki oldu bugün adet günüm
Cnm olsa bile anca yerlesiyordur cok erkenAdete 7 gün önce ilişki oldu bugün adet günüm
Tamam ben biraz daha bekleyeyimCnm olsa bile anca yerlesiyordur cok erken
Bekle bakalim reglin gelicek mi gelmicek miTamam ben biraz daha bekleyeyim
Merhabalar testime bakabilir misiniz rica etsem pcos var o yüzden düzensiz adetim test markası artimed
Bence gözüküyor umarım istediğiniz gibi olur her şeyBugün erken gebelik testi alacağım bu normal gebelik testi. Adete 7 gün önce ilişki yaşamıştım çok ince silik görüyor gibiyim ama emin de değilim yanlış mı görüyorum sizce
Kızlar reglim gecikti bu şekilde cikti erken gebelik testi yaptım predictor ama ilişki olalı 9 gün oldu umut var mı sizce
Size yazmıştım alıntı yapmamışımKim için dediniz acaba anlamadım
![]()
ArtimedSize yazmıştım alıntı yapmamışımtestin markası nedir
Kullanmadım ama yalancı test çıkardığını görmedim. Sizinkiside oldukça gözüküyorArtimed
Ben geçen ay beş kere artimedden yalancı pozitif gördüm o yüzden ümitlenemiyorumKullanmadım ama yalancı test çıkardığını görmedim. Sizinkiside oldukça gözüküyor