Gebelik testi

oluroyle

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
164
28
13
Bugün erken gebelik testi alacağım bu normal gebelik testi. Adete 7 gün önce ilişki yaşamıştım çok ince silik görüyor gibiyim ama emin de değilim yanlış mı görüyorum sizce

Eklentiler

• 1000119181.webp
    1000119181.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 142
Bugün erken gebelik testi alacağım bu normal gebelik testi. Adete 7 gün önce ilişki yaşamıştım çok ince silik görüyor gibiyim ama emin de değilim yanlış mı görüyorum sizce
Beyaz çizgi çıkmış negatif gözüküyor canım

Kızlar reglim gecikti bu şekilde cikti erken gebelik testi yaptım predictor ama ilişki olalı 9 gün oldu umut var mı sizce

Eklentiler

• 1000119288.webp
    1000119288.webp
    73,5 KB · Görüntüleme: 88
Merhabalar testime bakabilir misiniz rica etsem pcos var o yüzden düzensiz adetim test markası artimed

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 59
Bence gözüküyor umarım istediğiniz gibi olur her şey ❤️ kaset test değilde erken gebelik testi olsaydı daha net gözükürü eminim. Bir de buraya atınca fotoğrafın kalitesi düştüğünden oldukça daha zor anlaşılıyor

Kızlar reglim gecikti bu şekilde cikti erken gebelik testi yaptım predictor ama ilişki olalı 9 gün oldu umut var mı sizce

Oldukça sağa yaslınmış bir ikinci çizgi görüyorum ama araları o kadsr açık olmuyor gibi, hangi marka kullandınız

Back
X