Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim, buraya yükleyince kalite de düşüyor ama bilemiyorum. Kaçıncı gün yaptınız testiMerhaba görsel ekledim ama anlamdım kuruma çizgisi olsa hemen 15 dkdır duruyor aynı şekilde karşımda
Ben göremedim, buraya yükleyince kalite de düşüyor ama bilemiyorum. Kaçıncı gün yaptınız testi
Son regl tarihiniz neydi peki yumurtlamayı bilmeden çok zor oluyor. Geç yumurtlama olabilirGünümü bilemiyorum çünkü döngüm bozuldu 25/32 gün arası oluyor
Şöyle söyleyeyim regl 1 Eylül oldum 4 bitti 5inde ovülasyon başladım 11inde yumurtlama pik olduSon regl tarihiniz neydi peki yumurtlamayı bilmeden çok zor oluyor. Geç yumurtlama olabilir![]()
Kuruma çizgisi net emin oldum bekleyip göreceğim akıntımda var beyaz sarı sümüksü şekilde ama bilemedim regl öncesi sivilcem hep sağda çıkardı şimdi ise çene ortasında ve solda çıktıSon regl tarihiniz neydi peki yumurtlamayı bilmeden çok zor oluyor. Geç yumurtlama olabilir![]()
Aslında yarın dahiliyede randevum var istesem beta bakar mı bilmiyorumMerhaba, benimde 31 agustos gitti yumurtlama 11 i oldu benimde test böyle silik hatta daha silikkan vermek en doğru olanı bence
11 Eylül mü sizinde pik günMerhaba, benimde 31 agustos gitti yumurtlama 11 i oldu benimde test böyle silik hatta daha silikkan vermek en doğru olanı bence
Bence bakar sen söyle baktirtsin 2 saate de e nabiza sonucun düşer zaten inşallah gönlünden geçen sonucu alirsin arkadasimAslında yarın dahiliyede randevum var istesem beta bakar mı bilmiyorum
Evet bende 11 de idim ama benim kahverengi lekelenmem var adet olmadığına çok eminim peçeteye geliyor sadece11 Eylül mü sizinde pik gün
İnşallah Allah razı olsun senin de inşallah bebişin olur benimdeBence bakar sen söyle baktirtsin 2 saate de e nabiza sonucun düşer zaten inşallah gönlünden geçen sonucu alirsin arkadasim![]()
İnşallah:) sonucu buraya yazarsan cok sevinirim bugun kan verebilirsem bende haber ederimİnşallah Allah razı olsun senin de inşallah bebişin olur benimde
Bende sadece sarımsı beyaz akıntı var 3 gün önce sadece beyaz idi 2 gündür sarımsı beyaz sümüksü ağrısız ve kokusuzEvet bende 11 de idim ama benim kahverengi lekelenmem var adet olmadığına çok eminim peçeteye geliyor sadece
Çok sevinirim yarın kan değerlerim için gidicem aile hekimine kan verdim değerlerim düşük çıkmış dahiliyeden randevu aldım bende tedirgin oldum açıkçasıİnşallah:) sonucu buraya yazarsan cok sevinirim bugun kan verebilirsem bende haber ederim
Kaşıntı koku gibi bir şey yoksa umutlandırdı istemem ama gebelikte olabilir burda okumustumBende sadece sarımsı beyaz akıntı var 3 gün önce sadece beyaz idi 2 gündür sarımsı beyaz sümüksü ağrısız ve kokusuz
Kaşıntı yok koku da yokKaşıntı koku gibi bir şey yoksa umutlandırdı istemem ama gebelikte olabilir burda okumustum
Merhaba, markaları nedir? Bence regl bekleyinMerhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı böyle bi durumla karşılaşıp hamile olan var mı acaba