• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

83248272-DFAF-451E-9A8D-BF8A3E1BCB70.webp
IMG_8150.webp
Kızlar bana da bi bakın ya hayalet var mı sizce

Eklentiler

• C2CB4C25-8BA0-4D85-AD2B-A2BB63E132E7.webp
    C2CB4C25-8BA0-4D85-AD2B-A2BB63E132E7.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 9
Merhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı böyle bi durumla karşılaşıp hamile olan var mı acaba
Merhaba benim de öyle oldu sonra kan ile takibe aldındı kimsaysal olduğunu öğrendim ama benle sizin aynı olacak değildir gün geçti mi

Valla bu hamilelik hormonlarına aklım ermiyor artık benim ilk gebelikte ben rüyamda gördüm öğrendim normal kaset testim negatif çıkmıştı sonra 2 saat sonra baktığımda silikti hiç unutmam takmadım bile
1 hafta sonra öylesine gidip kan vermiştim o zaman daha yeni yerlesmisken öğrendim ama düştüğüm icin bebeğimi kaybettim :(

Valla bu hamilelik hormonlarına aklım ermiyor artık benim ilk gebelikte ben rüyamda gördüm öğrendim normal kaset testim negatif çıkmıştı sonra 2 saat sonra baktığımda silikti hiç unutmam takmadım bile
1 hafta sonra öylesine gidip kan vermiştim o zaman daha yeni yerlesmisken öğrendim ama düştüğüm icin bebeğimi kaybettim :(
Benimde öyle çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım bende 3 kez bebek kaybettim miyom ameliyatı oldum yeni korunmamız bitti bizimde

Back
X