Gebelik testi

QueeNe0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2025
78
17
3
Regl den 8 gün önce beta hgc belli olur mu regl den 10 gün önce ovulasyonda pik gördüm

Ovulasyondan itibaren 11-12.günlerde idrarda silik çizgi ile belli olabilir.Kan testinde kesin belli olur.

Ovulasyondan itibaren 11-12.günlerde idrarda silik çizgi ile belli olabilir.Kan testinde kesin belli olur.
KAn vermeden 2 gün önce yumurtlama olması ve benim o günleri değerlendirmiş olmam kafamı karıştırdı 2 günde yerleşme olur mu ki

Hayır 2 günde olmaz.Olsa da belli olmaz kanda bile.Yumurtlama dönemindeki ilişkinin üzerinden en erken 10-12 gun gecmesi lazım.

Hayır 2 günde olmaz.Olsa da belli olmaz kanda bile.Yumurtlama dönemindeki ilişkinin üzerinden en erken 10-12 gun gecmesi lazım.
Anladım çok teşekkür ederim şu an hamilelik var mı yok mu bilmiyorum dün kan alındı negatif çıktı ama negatif olması da çok normal yumurtlamadan 2 3 gün sonra,adeti beklicem artık inşallah vardır
İdrar yolu enfeksiyonum var ondan dolayı ben beta baktırdım doktor gebelik ihtimaline karşı ilaç yazıyorum dedi

Her şey gönlünüzce olsun.Insallah gebelik oluşmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…