Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test markasının adı neKızlar sizde görebiliyor musunuz acaba 5 dakka içinde çıktı hatta 2 3 dakkada
Testin markası ne ve adetine kaç gün var canımKızlar sizde görebiliyor musunuz acaba 5 dakka içinde çıktı hatta 2 3 dakkada
Adetim 28 iTestin markası ne ve adetine kaç gün var canım
Çünkü 5 dakka bile olmadan çıktı testte 5 dakka sonra sonuca bakın diyordu 2 gün öncede yapmıwtım çok derinden gözüküyordu bugün yaptım daha belli görüyorsun dimi sende en sonda ki foto daha iyi gibiBence var canım testte bir yanlışlık yoksa görünüyor
2 gün daha sabret bence tam adet günün de git kan ver güzel haberleri al inşallahÇünkü 5 dakka bile olmadan çıktı testte 5 dakka sonra sonuca bakın diyordu 2 gün öncede yapmıwtım çok derinden gözüküyordu bugün yaptım daha belli görüyorsun dimi sende en sonda ki foto daha iyi gibi
İnşallah canım bugün tekrardan yapıyim mi netleştirmek için2 gün daha sabret bence tam adet günün de git kan ver güzel haberleri al inşallah![]()
Artımed bende yalancı pozitif verdi ama senin çizgi daha belirgin bence var bebişTestin markası artımed iki gün öncede yaptım yine çok silik çıktı bugünde yaptım daha belirgin cıktı reglim ayın 28 inde kızlar
Kızlar bende aşılama yaptırdım 12.gun bugün dayanamadin test yaptım varmı acabaArtımed bende yalancı pozitif verdi ama senin çizgi daha belirgin bence var bebiş![]()
Var canım testin markası neKızlar bende aşılama yaptırdım 12.gun bugün dayanamadin test yaptım varmı acaba
Day,s doctorVar canım testin markası ne
PozitifYeni yaptım sizce pozitif mi reglim 5 gün gecikti
Sizinde pozitif bence çünki çizgiler baya belli oluyoDay,s doctor
Bir tane daha yaptım demin yine çizgi belli ama öğlen yaptığım kadar ki değil gün içinde sürekli test yapınca öyle oluyor mu acaba inşallah canım diğer günler yaptım hiç çıkmamıştı o yüzden ümitlendim artımed bende yalanüı vermemiştiArtımed bende yalancı pozitif verdi ama senin çizgi daha belirgin bence var bebiş![]()
İnsallh çoğu yorumlara baktım iğne etkisi diyen var çokta heveslenmek istemiyorum şimdiden 2 3 gün sonra tekrar yapacağım insallh iki çizgiyi görürüm geriSizinde pozitif bence çünki çizgiler baya belli oluyo