• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Evet canım 4 günlük gecinme sonu regli gördüm zaten testlere güvenim kalmadı
bende 5 gun gecikme ile oldum sessizsinema,iyiki gene kan vermemişim oda bi stres bu sferde diyorum ki belkide gene kimyasal oldu.Bu ay denemicem biraz mola vermem lazım sanırım

bende 5 gun gecikme ile oldum sessizsinema,iyiki gene kan vermemişim oda bi stres bu sferde diyorum ki belkide gene kimyasal oldu.Bu ay denemicem biraz mola vermem lazım sanırım
Stres cok etkiliyor bende artık Allahın takdirine bıraktım korunmamaya devam ediyoruz bakalım ne zaman nasip olur sizde kendinize iyi bakmakla başlayın inşallah en kısa zamanda gebe kalırız

Stres cok etkiliyor bende artık Allahın takdirine bıraktım korunmamaya devam ediyoruz bakalım ne zaman nasip olur sizde kendinize iyi bakmakla başlayın inşallah en kısa zamanda gebe kalırız
bugun beta verdim zaten adet olmustum ama gec olmustum acaba gene kimyasal mı oldu die ,evet bu ay da kimyasal gebelik geçirmişim maalesef

Benimde 4 gün gecikti ama şüphelenmedim siz nasıl sonradan baktırdınız anladınız gun gecikti normalde benim gecikmiyor ,2ay öncede kimyasal olmustum o yuzden acaba mı dedim adetim bugun bitti aslında vermicektşm ama sonra dedim ki 2. kimyasal olmus ise bunu bilmem lazım en azından doktora gidersem bu bilgiyi vermem iyi olur,

benim adetim 5gün gecikti normalde benim gecikmiyor ,2ay öncede kimyasal olmustum o yuzden acaba mı dedim adetim bugun bitti aslında vermicektim ama sonra dedim ki 2. kimyasal olmus ise bunu bilmem lazım en azından doktora gidersem bu bilgiyi vermem iyi olur

bu ay denemicem belkide üst üste rahim ve vucut yoruluyordur bilmiyorum bende🥲

Benimde 4 gün gecikti ama şüphelenmedim siz nasıl sonradan baktırdınız anladınız
bide bende genetik test yaptım doktor önemli bi sıkıntı olmadığını söyledi..ama olmuyo bu surecte işe gidiyorum ordada surekli iyi niyetlide olsa çocuk sorusu beni stres yapıyor yasımda geldi gibi hissediyorum

benim adetim 5gün gecikti normalde benim gecikmiyor ,2ay öncede kimyasal olmustum o yuzden acaba mı dedim adetim bugun bitti aslında vermicektim ama sonra dedim ki 2. kimyasal olmus ise bunu bilmem lazım en azından doktora gidersem bu bilgiyi vermem iyi olur
Kimyasal olduğunu nasıl anlıyorsunuz

Back
X