Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm ama iğne etkisi olabilir mi olamazmı bilemedim yarın sabahda yapın bence çünkü okuduğum kadarıyla 12.günde iğne etkisi geçmedi diyenler gördümKızlar çatlatma iğnesinden sonra 12.gün 8. 9. 10. Günlerde negatif gördüm bugün test yaptım bakar mısınız
Test markası nedir bebek vardır inşallahKızlar çatlatma iğnesinden sonra 12.gün 8. 9. 10. Günlerde negatif gördüm bugün test yaptım bakar mısınız
Test markası nedir bebek vardır inşallah
Miratech test markası inşallahTest markası nedir bebek vardır inşallah
10.güne kadar hep negatif gördüm 11.gün pozitifleşmeye başladı ama çok silikBen gördüm ama iğne etkisi olabilir mi olamazmı bilemedim yarın sabahda yapın bence çünkü okuduğum kadarıyla 12.günde iğne etkisi geçmedi diyenler gördüm
Güvenilir bi markayla sabah tekrar yap. Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Günüm. Yada sabah direkt kan ver miratech ile yapma güvenilir bi marka olsun eğer onda da çıkarsa vardır zaten10.güne kadar hep negatif gördüm 11.gün pozitifleşmeye başladı ama çok silik![]()
Çok teşekkür ederim inşallahBence pozitif bir test hayırlı olsun
Teşekkür ederimGüvenilir bi markayla sabah tekrar yap. Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Günüm. Yada sabah direkt kan ver miratech ile yapma güvenilir bi marka olsun eğer onda da çıkarsa vardır zaten
Çok teşekkür ederim inşallah Allahım sağlıcakla büyütsünBende ilk gebeliğimde 10.gün test yapmıştım ve negatifti. 12.gün tekrar yaptım pozitif oldu. Yani hamileydim. Sizinki de pozitif olabilir. Kan verip netleştirin. Gönlünüzce olsun![]()
Klomen tedavisi sonrası dayanamayıp test yaptım benimde test böyle sonucu anlayamadım ne dersinizKızlar çatlatma iğnesinden sonra 12.gün 8. 9. 10. Günlerde negatif gördüm bugün test yaptım bakar mısınız
Test sanki bozuk gibi tekrardan yapmalısın bence hayırlısı olsunKlomen tedavisi sonrası dayanamayıp test yaptım benimde test böyle sonucu anlayamadım ne dersiniz
Teşekkür ederimZaten 11- 12. Günlerde çıkıyor hayırlı olsun
Kızlar şimdi kan testi sonucum çıkmış 23.49 çıkmış sizce ?Zaten 11- 12. Günlerde çıkıyor hayırlı olsun
Sağlıkla gelsin inşallah. 2günde bir aynı saatlerde kan verin artışa bakınKızlar şimdi kan testi sonucum çıkmış 23.49 çıkmış sizce ?
2 günde bir en az yüzde 60 artması gerekir tek bir değerle yorum yapılmaz.Kızlar şimdi kan testi sonucum çıkmış 23.49 çıkmış sizce ?
Teşekkür ederim. Femara ve ovitrella çatlatma iğne tedavisi oldum kasıklarımda inanılmaz bir ağrı ve uyku hali vardır belirtilerimin arasında 7.günden itibaren negatifti test 10.günün akşamında testim pozitif çıktı bugün 12.günSağlıkla gelsin inşallah. 2günde bir aynı saatlerde kan verin artışa bakınhangi tedavi yöntemi uygulandı acaba bide belirti varmıydı