• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

yumyum6

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
80
19
8
Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 12.gün 8. 9. 10. Günlerde negatif gördüm bugün test yaptım bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_9856.webp
    IMG_9856.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar çatlatma iğnesinden sonra 12.gün 8. 9. 10. Günlerde negatif gördüm bugün test yaptım bakar mısınız
Ben gördüm ama iğne etkisi olabilir mi olamazmı bilemedim yarın sabahda yapın bence çünkü okuduğum kadarıyla 12.günde iğne etkisi geçmedi diyenler gördüm

Ben gördüm ama iğne etkisi olabilir mi olamazmı bilemedim yarın sabahda yapın bence çünkü okuduğum kadarıyla 12.günde iğne etkisi geçmedi diyenler gördüm
10.güne kadar hep negatif gördüm 11.gün pozitifleşmeye başladı ama çok silik 🥺

10.güne kadar hep negatif gördüm 11.gün pozitifleşmeye başladı ama çok silik 🥺
Güvenilir bi markayla sabah tekrar yap. Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Günüm. Yada sabah direkt kan ver miratech ile yapma güvenilir bi marka olsun eğer onda da çıkarsa vardır zaten

Güvenilir bi markayla sabah tekrar yap. Bende çatlatma iğnesi oldum bugün 7. Günüm. Yada sabah direkt kan ver miratech ile yapma güvenilir bi marka olsun eğer onda da çıkarsa vardır zaten
Teşekkür ederim 🙏🏻 hayırlısı olsun sizin içinde🙏🏻

Bende ilk gebeliğimde 10.gün test yapmıştım ve negatifti. 12.gün tekrar yaptım pozitif oldu. Yani hamileydim. Sizinki de pozitif olabilir. Kan verip netleştirin. Gönlünüzce olsun 😍

Klomen tedavisi sonrası dayanamayıp test yaptım benimde test böyle sonucu anlayamadım ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_E0F07B74-ABF7-491C-BBE1-B097916173F1.webp
    IMG_E0F07B74-ABF7-491C-BBE1-B097916173F1.webp
    92,2 KB · Görüntüleme: 44
Sağlıkla gelsin inşallah. 2günde bir aynı saatlerde kan verin artışa bakın🌸 hangi tedavi yöntemi uygulandı acaba bide belirti varmıydı
Teşekkür ederim. Femara ve ovitrella çatlatma iğne tedavisi oldum kasıklarımda inanılmaz bir ağrı ve uyku hali vardır belirtilerimin arasında 7.günden itibaren negatifti test 10.günün akşamında testim pozitif çıktı bugün 12.gün

Back
X