• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi

bilinmeyenselen

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
217
44
18
28
23D066E4-BBB0-435B-9A89-32B9EA516A97.webp
arkadaşlar üsttekini perşembe yaptım aynı gün kan verdim 18 çıktı akşam kanamam oldu fakat daha gelmedi diğerini bugün yaptım ve öğlen kan vericem sizce gebelik ilerler mi

Eki Görüntüle 3671434 arkadaşlar üsttekini perşembe yaptım aynı gün kan verdim 18 çıktı akşam kanamam oldu fakat daha gelmedi diğerini bugün yaptım ve öğlen kan vericem sizce gebelik ilerler mi
Bazı gebelikler kanama olabiliyor ve korkulacak bi şey olmuyor ama çok aksatmadan bi doktora görün ki belki böyle kanama için bi ilaç kullanılıyor onu verebilir . Zaten bugün verdiğin kandan da belli olur ama saha koyulaşmış gibi duruyor testin normal de olabilir aklına zaten kötü şeyler getşrm

Lekelenme olsa endise etme derdim ama kanama icin beklemeni onermem
Bir doktorla gorus hap veya fitil verebilir boyle durumlar icin

Bazı gebelikler kanama olabiliyor ve korkulacak bi şey olmuyor ama çok aksatmadan bi doktora görün ki belki böyle kanama için bi ilaç kullanılıyor onu verebilir . Zaten bugün verdiğin kandan da belli olur ama saha koyulaşmış gibi duruyor testin normal de olabilir aklına zaten kötü şeyler getşrm
Teşekkür ederim heyecanlandım bakalım

Back
X