- 2 Mayıs 2024
- 217
- 44
- 18
- 28
- Konu Sahibi bilinmeyenselen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı gebelikler kanama olabiliyor ve korkulacak bi şey olmuyor ama çok aksatmadan bi doktora görün ki belki böyle kanama için bi ilaç kullanılıyor onu verebilir . Zaten bugün verdiğin kandan da belli olur ama saha koyulaşmış gibi duruyor testin normal de olabilir aklına zaten kötü şeyler getşrmEki Görüntüle 3671434 arkadaşlar üsttekini perşembe yaptım aynı gün kan verdim 18 çıktı akşam kanamam oldu fakat daha gelmedi diğerini bugün yaptım ve öğlen kan vericem sizce gebelik ilerler mi
Teşekkür ederim heyecanlandım bakalımBazı gebelikler kanama olabiliyor ve korkulacak bi şey olmuyor ama çok aksatmadan bi doktora görün ki belki böyle kanama için bi ilaç kullanılıyor onu verebilir . Zaten bugün verdiğin kandan da belli olur ama saha koyulaşmış gibi duruyor testin normal de olabilir aklına zaten kötü şeyler getşrm
Peçeteye geldi iki üç kere daha gelmediLekelenme olsa endise etme derdim ama kanama icin beklemeni onermem
Bir doktorla gorus hap veya fitil verebilir boyle durumlar icin
Bugün kan değerim artmış olursa inşallah bakalımBencede bekleme kanama icin bakmasi gerekir onune gecilebilecek bir sey olabilir ilac vs basindan onlemini almis olursun
Kan sonucun çıktı mı ?Bugün kan değerim artmış olursa inşallah bakalım
18 den 47 e yükselmişKan sonucun çıktı mı ?
İkisi de bi gün arayla mıydı çok güzel yükselmiş maşallah18 den 47 e yükselmiş
18 çıktığı gün perşembeydi bide bugün verdim 47İkisi de bi gün arayla mıydı çok güzel yükselmiş maşallah
Aaa maşallah 2 katından fazla yükselmiş18 çıktığı gün perşembeydi bide bugün verdim 47
Pazartesi de böyle yükselir inşallah yaAaa maşallah 2 katından fazla yükselmiş
Çok iyi
Yükselir tabi neden yükselmesin , iyi düşünPazartesi de böyle yükselir inşallah yatedirginim