Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var hayırlı olsun yarın kan verinEki Görüntüle 3671762 merhabalar gebelik var mıdır ? Regl’e bir gün kala laboquick kaset test ile yaptım
Evet biliyordum geçen ay yumurtlama takibim yapılmıştı doktor kontrolünde psocum zaten takviye kullanıyordum.Hayırlı olsun marka güvenilir zaten çizgi net yumurtlama günlerinizi biliyormusunuz belirtiler var mı
Ben de pazartesi vereceğim kan hayırlı olsun sizin içindeMerhaba evet var , bende böyle çıktı perşembe kan verdim 18 çıktı dün verdim 47 çıktı
Hamilesin bence kan ver bende bekliyorum bakalım sakı test yapacağım günüm geçmiş olacak eğer regl olmazsamEvet biliyordum geçen ay yumurtlama takibim yapılmıştı doktor kontrolünde psocum zaten takviye kullanıyordum.
Göğüs hassasiyeti sol kasık ağrısı var bacağa kadar vuran sabahları özellikle mide yanması ve yüzüm aşırı sivilcelendi regl zamanlarımda bu kadar olmuyordu
Canım foto biraz bulanık net hali varmıKizlar progynova kullanıyordum...30 Ekim'de 4 gün süren bu konamam oldu sabahta bulantım oldu test yapıyım dedim ikinci idrar la yaptım ve silik çıktı ikinci çizgi gebelik varmidir sizce
Canım foto biraz bulanık net hali varmı
Koyulasma var gibi tabi sen daha iyi görürsün çıplak gözle adetinize ne kadar var test inşallah doğrudur hayırlı olsun şimdiden kan testi ile kesinleştirin benceTekrar çektim canım sağdaki bu sabah ilk idrarla soldaki de dün akşam yaptığım test ve kasıklarımda ağrı var bugün
Koyulasma var gibi tabi sen daha iyi görürsün çıplak gözle adetinize ne kadar var test inşallah doğrudur hayırlı olsun şimdiden kan testi ile kesinleştirin bence
Acaba yerleşme kanamasımıydı adetlemi karıstırdın30 Ekim'de adet oldum 4 gün geçti ilk testide dün yaptım bugün de kan verdim ama adetten sonra böyle bı şey çıkmasına sasirdim
Şimdi ne desemde boş kendim defalarca ümitledim kan negatif cıktı sen yinede kana göre hareket et30 Ekim'de adet oldum 4 gün geçti ilk testide dün yaptım bugün de kan verdim ama adetten sonra böyle bı şey çıkmasına sasirdim
Şimdi ne desemde boş kendim defalarca ümitledim kan negatif cıktı sen yinede kana göre hareket