Gebelik testi

dila69

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
151
35
13
31
Merhabalar benim testimdeki ikinci çizgi böyle çıkmış sizce bu doğru mudur kafam çok karıştı ne yapmalıyım çünkü 13 gün arayla kanamam oldu şuan koyu kahve rengi damla damla oluyorum bugün başladı

Eklentiler

• IMG_0255.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 64
Canım testte bi sorun olabilir mi çünkü o çizginin normalde biraz daha önde olması lazım

Bende anlamadım freely test yanlış çıkar mı bozuk olur mu acaba sizce kanamam bitince bir daha yapsam mı?
Kanama yerleşme kanaması gibi bir şeyse kanamadan hemen sonra değilde bittikten bir kaç gün sonra yapmanız gerekiyor. Adetinizden 13. Sonra mı kanama oldu ?
Eğer öyleyse o zaman yumurtlama zamanına daha yakın. Yumurtlama zamanı kanama olabilir mi bilemiyorum.

Yumurtlama ovülasyon ile kasım 2 de pik oldu değerlendirdim öncesi sonrası vs değerlendirdim bu kanamayı anlamadım düzenli olurum döngüm 21 ama kafam çok karıştı istiyorum da rabbim şu bekleme şu isteme işleri çok zor isteyen herkese nasip etsin Allahım

Sız cızgıyı nerde gördünüz bılmıyorum ama ben 2. Cızgı yı goremedım . Kapagın denk geldıgı yerı dıyorsunuz bence

Evet çok uzakta kırmızı çizgi bende anlamadım demek bozuk test
Canım test bozuk degıl çünkü sen testı açmasaydın o kırmızılığı gormeyecektın kı . Normal de yalancı pozıtıf verıyor evet ama bu test vermemıs . Orası kapak ıcınde .

Canım test bozuk degıl çünkü sen testı açmasaydın o kırmızılığı gormeyecektın kı . Normal de yalancı pozıtıf verıyor evet ama bu test vermemıs . Orası kapak ıcınde .
Hayır kapalıyken de gördüğüm için açmıştım ama belki de haklısınız işte umutlandım

Hayır kapalıyken de gördüğüm için açmıştım ama belki de haklısınız işte umutlandım
O zaman testte sorun var canım . Çok uzak çünkü. Frelly alma . Bende çok pozıtıf bır test çıkardı ve benı çok üzdü kendılerı

O zaman testte sorun var canım . Çok uzak çünkü. Frelly alma . Bende çok pozıtıf bır test çıkardı ve benı çok üzdü kendılerı
İşte şimdi beni de üzmeye başladı artık almam alırken de söyledim çok yalancı pozitif duydum bunun hakkında dedim eczaneye o da en iyisi bu dedi

İşte şimdi beni de üzmeye başladı artık almam alırken de söyledim çok yalancı pozitif duydum bunun hakkında dedim eczaneye o da en iyisi bu dedi
Yalaaan ben Trendyol dan 5 li awox sıparıs verıyorum 4 aydır . 1 kere bıle yalancı pozıtıf verıp yalandan yüzümu guldurmedı

Yalaaan ben Trendyol dan 5 li awox sıparıs verıyorum 4 aydır . 1 kere bıle yalancı pozıtıf verıp yalandan yüzümu guldurmedı
Ahahahha sağolsunlar doğru yolda oldukları için neyse Bakalım adet olacak mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…