• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

Kaset test olan demi bence sen sabahı bekle çünkü idrarında seyrektir şimdi senin dahada olmadı kan verirsin bu arada kaç gün var regl olmana
Kaset testti evet normalde cumartesi yani bugün itibari ile regl olmam gerekiyor

Kaset testti evet normalde cumartesi yani bugün itibari ile regl olmam gerekiyor
Bak bende adet günü yaptım öğlen sonu ama idrarım seyrek değildi erken gebelik testi yapmıştım koyu çıktı neyse gece dayanamadım kaset testtide yaptım gözle zor görülür çizgiydi ama hemen çıkmıştı Umut var hala bence rabbim gönlüne göre versin 🤲

Bak bende adet günü yaptım öğlen sonu ama idrarım seyrek değildi erken gebelik testi yapmıştım koyu çıktı neyse gece dayanamadım kaset testtide yaptım gözle zor görülür çizgiydi ama hemen çıkmıştı Umut var hala bence rabbim gönlüne göre versin 🤲
Ben kaset testte biraz bekledim öyle tuttum WC için öyle yaptım ama avoxta su falan içmiştim ondan mı öyle oldu ki

Amin inşallah cümlemizin oğlumun adı Umut inşallah vardır sizin adınıza da çok sevindim Rabbim isteyen herkese versin inşallah

Amin inşallah cümlemizin oğlumun adı Umut inşallah vardır sizin adınıza da çok sevindim Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Amin bak bunlar testim kaset olan gece erken olan gündüz bence idrardan kaynaklı

Eklentiler

• 1000001895.webp
    1000001895.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000001894.webp
    1000001894.webp
    33 KB · Görüntüleme: 22
Back
X