- 7 Ocak 2025
- 169
- 34
- 13
İnşallah çok istiyoruzVar gibi sanki sizin kan vermek lazım istiyorsanız inşallah vardır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok istiyoruzVar gibi sanki sizin kan vermek lazım istiyorsanız inşallah vardır
Ben şimdi hangi teste inanacağım kafam karıştıAnlıyorum ama sakın ol testin varsa sabah yap ilk idrarla
İlk testin markası neydiBen şimdi hangi teste inanacağım kafam karıştı
Bizde aynı canım rabbim boş çevirmesin inşallahİnşallah çok istiyoruz![]()
Amin inşallah sağlıklı gebelik yaşarızBizde aynı canım rabbim boş çevirmesin inşallah
İlk testin markası neydi
Freelyİlk testin markası neydi
Kaset test olan demi bence sen sabahı bekle çünkü idrarında seyrektir şimdi senin dahada olmadı kan verirsin bu arada kaç gün var regl olmanaFreely
Kaset testti evet normalde cumartesi yani bugün itibari ile regl olmam gerekiyorKaset test olan demi bence sen sabahı bekle çünkü idrarında seyrektir şimdi senin dahada olmadı kan verirsin bu arada kaç gün var regl olmana
Bak bende adet günü yaptım öğlen sonu ama idrarım seyrek değildi erken gebelik testi yapmıştım koyu çıktı neyse gece dayanamadım kaset testtide yaptım gözle zor görülür çizgiydi ama hemen çıkmıştı Umut var hala bence rabbim gönlüne göre versinKaset testti evet normalde cumartesi yani bugün itibari ile regl olmam gerekiyor
Ben kaset testte biraz bekledim öyle tuttum WC için öyle yaptım ama avoxta su falan içmiştim ondan mı öyle oldu kiBak bende adet günü yaptım öğlen sonu ama idrarım seyrek değildi erken gebelik testi yapmıştım koyu çıktı neyse gece dayanamadım kaset testtide yaptım gözle zor görülür çizgiydi ama hemen çıkmıştı Umut var hala bence rabbim gönlüne göre versin![]()
Amin inşallah cümlemizin oğlumun adı Umut inşallah vardır sizin adınıza da çok sevindim Rabbim isteyen herkese versin inşallahBak bende adet günü yaptım öğlen sonu ama idrarım seyrek değildi erken gebelik testi yapmıştım koyu çıktı neyse gece dayanamadım kaset testtide yaptım gözle zor görülür çizgiydi ama hemen çıkmıştı Umut var hala bence rabbim gönlüne göre versin![]()
Amin bak bunlar testim kaset olan gece erken olan gündüz bence idrardan kaynaklıAmin inşallah cümlemizin oğlumun adı Umut inşallah vardır sizin adınıza da çok sevindim Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Yarın bida yapayım o zaman bende evet sizin gördüm baya fark ediyorAmin bak bunlar testim kaset olan gece erken olan gündüz bence idrardan kaynaklı
Yaptınız mı testBi saate gelicem dedi bakalım yapıcam başka markada onda da var ise net artık
Yaptım böyle çıktı kan verdim bekliyorum şimdiYaptınız mı test
Üstteki ince olanı bu sabah yaptımYaptınız mı test
Çıktı mı kan sonucuÜstteki ince olanı bu sabah yaptım