Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canim kesin bence yarin bi kan verKizlar testin yalanci cikarma imkani varmi
DAyanamadim acile gidip verdimVar canim kesin bence yarin bi kan ver
Regliniz gecmis miydiDAyanamadim acile gidip verdim
En guzelini yapmissin insallah guzel haberler gelir canim ama bence kesin var cok belliDAyanamadim acile gidip verdim
1 gun gectiRegliniz gecmis miydi
InsallahEn guzelini yapmissin insallah guzel haberler gelir canim ama bence kesin var cok belli
Sağlıkla kolaylikla gelsin insallah1 gun gecti
Sonuc cikinca bizlede paylasrmisinInsallah
![]()
Amin cumlemizin gonlund3n gecen olur insallahSağlıkla kolaylikla gelsin insallahbir iki saate sonucunuz çıkar sanırım. Gonlunuze gore olsun
![]()
Tabi paylasirimSonuc cikinca bizlede paylasrmisin
Baya baya var bence umarım kanda da pozitif çıkarKizlar testin yalanci cikarma imkani varmi
Kaset testler daha az yalancı pozitif çıkarır diyorlar inşallah hamilesinizdirKizlar testin yalanci cikarma imkani varmi
UmarimBaya baya var bence umarım kanda da pozitif çıkar
Sonucunuz merak ettimUmarim
Ben 2 yildir hic yalancisi gormedim aslinda bu ilk pozitif goeusum ama burda gorumce korkuyor insanKaset testler daha az yalancı pozitif çıkarır diyorlar inşallah hamilesinizdir![]()
Maşallah baya baya pozitif canımKizlar testin yalanci cikarma imkani varmi
Daha cikmadi bende beklemekteyimSonucunuz merak ettim![]()
Çok haklısınız kendimizi her ihtimale hazırlamaya çalışalım ama olumlu olmayı da elden bırakmayalım, gönlünüzü ferahlatıp mutlu edecek haberler alırsınız inşallahBen 2 yildir hic yalancisi gormedim aslinda bu ilk pozitif goeusum ama burda gorumce korkuyor insan
Merhaba inşallah vardır gebelik hangi marka testle yaptınızKizlar testin yalanci cikarma imkani varmi