Gebelik testi

5btss4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Kızlar yine böyle cıktı ne yapacağım

Eklentiler

• IMG_0268.webp
    IMG_0268.webp
    130,9 KB · Görüntüleme: 115
Pozitif duruyor regl gününüz geçti mi

Merhaba erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Bazen insan görmek istediğini görüyor :( lütfen yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_7136.webp
    IMG_7136.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 116
  • IMG_7135.webp
    IMG_7135.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 138
Merhaba erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Bazen insan görmek istediğini görüyor :( lütfen yorumlar mısınız
Görmek istediğini görmüyorsun canım bayağı pozitif duruyor gidip bı kan ver tam netleşir

Görmek istediğini görmüyorsun canım bayağı pozitif duruyor gidip bı kan ver tam netleşir
Ay Allah razı olsun hemen görüp yazmışsınız öylece bekliyordum birileri görüp cevap yazar mı ki diye. Sağlık ocağına gidip vereyim o zaman da 2 güne çıkıyor ama hayırlısı Rabbim nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese ❤️

Markası ne testin pozitif hayırlı olsun kanda da teyit edin 🌸

Askım öyle bi hamilesin ki resmen bağırıyor
Hep mutlu ol inşAllah sağlıklı akıllı güzeller güzeli kısmeti güzel bir evladın olsun amiiinn

Day doctor biraz korkularım var bir öncekimde de öyle yazmıstı kızlar hani içim daralıyor resmen yaa
Hiç korkma çiçeğim bulabilirsen bugün. Awox test alıp yap ben gebeliğimi awoxla öğrendim şimdi doğumuma az kaldı Allah nasip ederse 🤲 testini yap sonrada kan ver yada hiç testle uğraşma direk kan ver 🌸

Eklentiler

• 1000002191.webp
    1000002191.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 94
Askım öyle bi hamilesin ki resmen bağırıyor
Hep mutlu ol inşAllah sağlıklı akıllı güzeller güzeli kısmeti güzel bir evladın olsun amiiinn
Yaa çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunnn Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamandaaa ❤️inşallah dediğin gibidir. Kaşık ağrılarım var sanki heran lavaboda görücem regl olduğumu gibi hissediyorum. Test hala gözümde yok. Birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceğim

Hiç korkma çiçeğim bulabilirsen bugün. Awox test alıp yap ben gebeliğimi awoxla öğrendim şimdi doğumuma az kaldı Allah nasip ederse 🤲 testini yap sonrada kan ver yada hiç testle uğraşma direk kan ver 🌸
İnsAllah kolaylıkla doğurursun canım aminnnn 🥰😍

Yaa çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunnn Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamandaaa ❤️inşallah dediğin gibidir. Kaşık ağrılarım var sanki heran lavaboda görücem regl olduğumu gibi hissediyorum. Test hala gözümde yok. Birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceği
Markası ne testin pozitif hayırlı olsun kanda da teyit edin 🌸
Day doctor
Ahh insAllah aminn

Yaa çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunnn Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamandaaa ❤️inşallah dediğin gibidir. Kaşık ağrılarım var sanki heran lavaboda görücem regl olduğumu gibi hissediyorum. Test hala gözümde yok. Birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceğim
Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım canımm

Ay Allah razı olsun hemen görüp yazmışsınız öylece bekliyordum birileri görüp cevap yazar mı ki diye. Sağlık ocağına gidip vereyim o zaman da 2 güne çıkıyor ama hayırlısı Rabbim nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese ❤️
Aminn seni de tüm isteyenleri de daha fazla bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin ben hep kaset test yapardım doğru çıkardı seninki de bayağı belirgin

Aminn seni de tüm isteyenleri de daha fazla bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin ben hep kaset test yapardım doğru çıkardı seninki de bayağı belirgin
Ayyy insAllah canım kardesim cok mutlu oldum Allahım seni de mutlu eylesin amin

Kızlar doktor baktı ultrasonla gözükmüyor yşne de kan alalım dedi moralim cok bozuk ama nasip
Canım üzme kendini sıkma canını herşey olacağına varır 10 yıllık evli biri olarak söylüyorum sana bunu. Verdin mi kan yarın çıkar inşallah hayırlısı

Back
X