Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test vereceksinKızlar yine böyle cıktı ne yapacağım
Görmek istediğini görmüyorsun canım bayağı pozitif duruyor gidip bı kan ver tam netleşirMerhaba erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Bazen insan görmek istediğini görüyorlütfen yorumlar mısınız
Ay Allah razı olsun hemen görüp yazmışsınız öylece bekliyordum birileri görüp cevap yazar mı ki diye. Sağlık ocağına gidip vereyim o zaman da 2 güne çıkıyor ama hayırlısı Rabbim nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkeseGörmek istediğini görmüyorsun canım bayağı pozitif duruyor gidip bı kan ver tam netleşir
Evet ğcos var zatenPozitif duruyor regl gününüz geçti mi
Markası ne testin pozitif hayırlı olsun kanda da teyit edinMerhaba erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Bazen insan görmek istediğini görüyorlütfen yorumlar mısınız
Askım öyle bi hamilesin ki resmen bağırıyorMerhaba erken gebelik testim bu şekilde çıktı. Bazen insan görmek istediğini görüyorlütfen yorumlar mısınız
Day doctor biraz korkularım var bir öncekimde de öyle yazmıstı kızlar hani içim daralıyor resmen yaaMarkası ne testin pozitif hayırlı olsun kanda da teyit edin![]()
Hiç korkma çiçeğim bulabilirsen bugün. Awox test alıp yap ben gebeliğimi awoxla öğrendim şimdi doğumuma az kaldı Allah nasip ederseDay doctor biraz korkularım var bir öncekimde de öyle yazmıstı kızlar hani içim daralıyor resmen yaa
Day’s Doctor testin adı. Teşekkür ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahMarkası ne testin pozitif hayırlı olsun kanda da teyit edin![]()
Yaa çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunnn Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamandaaaAskım öyle bi hamilesin ki resmen bağırıyor
Hep mutlu ol inşAllah sağlıklı akıllı güzeller güzeli kısmeti güzel bir evladın olsun amiiinn
İnsAllah kolaylıkla doğurursun canım aminnnnHiç korkma çiçeğim bulabilirsen bugün. Awox test alıp yap ben gebeliğimi awoxla öğrendim şimdi doğumuma az kaldı Allah nasip edersetestini yap sonrada kan ver yada hiç testle uğraşma direk kan ver
![]()
Day doctorYaa çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunnn Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamandaaainşallah dediğin gibidir. Kaşık ağrılarım var sanki heran lavaboda görücem regl olduğumu gibi hissediyorum. Test hala gözümde yok. Birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceği
Markası ne testin pozitif hayırlı olsun kanda da teyit edin![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz bakalım canımmYaa çok teşekkür ediyorum canım Allah razı olsunnn Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize hayırlı zamandaaainşallah dediğin gibidir. Kaşık ağrılarım var sanki heran lavaboda görücem regl olduğumu gibi hissediyorum. Test hala gözümde yok. Birazdan sağlık ocağına gidip kan vereceğim
Aminn seni de tüm isteyenleri de daha fazla bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin ben hep kaset test yapardım doğru çıkardı seninki de bayağı belirginAy Allah razı olsun hemen görüp yazmışsınız öylece bekliyordum birileri görüp cevap yazar mı ki diye. Sağlık ocağına gidip vereyim o zaman da 2 güne çıkıyor ama hayırlısı Rabbim nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese![]()
Ayyy insAllah canım kardesim cok mutlu oldum Allahım seni de mutlu eylesin aminAminn seni de tüm isteyenleri de daha fazla bekletmeden sağlıklı evlatlar nasip etsin ben hep kaset test yapardım doğru çıkardı seninki de bayağı belirgin
Kızlar doktor baktı ultrasonla gözükmüyor yşne de kan alalım dedi moralim cok bozuk ama nasipPozitif duruyor regl gününüz geçti mi
Canım üzme kendini sıkma canını herşey olacağına varır 10 yıllık evli biri olarak söylüyorum sana bunu. Verdin mi kan yarın çıkar inşallah hayırlısıKızlar doktor baktı ultrasonla gözükmüyor yşne de kan alalım dedi moralim cok bozuk ama nasip