Gebelik testi

ruvidaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Kızlar ovülasyon takibiyle bu ay gebelik denemeye başladık.2-3 Şubat yumurtlamaydı ve 3 gün boyunca ilişki oldu. Sabah test yaptım kaset fotoğrafı koycam silik çizgi çıktı. Bel ağrısı sağ kasık ağrısı kram gibi sürekli değil günde 6-7 sefer batıp çıkıyor. Regl ağdım var ve göbeğimin altı da kramp giriyor sizce olabilir mi reglim de 8 gün var

Eklentiler

• C6851A9B-AE7E-4827-A763-6D952E40D5D4.webp
    C6851A9B-AE7E-4827-A763-6D952E40D5D4.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 267
  • IMG_9155.webp
    IMG_9155.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 257
Kızlar ovülasyon takibiyle bu ay gebelik denemeye başladık.2-3 Şubat yumurtlamaydı ve 3 gün boyunca ilişki oldu. Sabah test yaptım kaset fotoğrafı koycam silik çizgi çıktı. Bel ağrısı sağ kasık ağrısı kram gibi sürekli değil günde 6-7 sefer batıp çıkıyor. Regl ağdım var ve göbeğimin altı da kramp giriyor sizce olabilir mi reglim de 8 gün var
Testi tekrarla bence canım sanki bozuk gibi geldi bana ortasında ki leke nedir

Testi tekrarla bence canım sanki bozuk gibi geldi bana ortasında ki leke nedir
Ben damlatma çubuğunu düşürdüm sonra normal bardaktan kendim damlattım acaba o yüzden mi böyle bozuk oldu yanlış çıktı

Canım testte var görünüyor ama ne yaptın sonuç ne

Kızlar benim testime de bakar mısınız regle 1 gün var

Eklentiler

• IMG_2733.webp
    IMG_2733.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 214
Sonucu paylaşır mısın batlarımız ve yumurtlama günlerimiz aynı gibi
Ben biraz erken davranmışım kasıkbel ve regl ağrım hala devam ediyor ve adetime 5 gün var yumurtlamadan 14-15 gün sonra test yapmam gerekiyordu 18 inde tekrar test vericem

Back
X