Gebelik Testi

nbrrcbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba, ben geçen ay kimyasal genelik geçirdim değerlerim 19-23-16 ve son olarak 2 çıktı 27-28Ocak’ta kanamam bitti 6-7 gün sürdü. Şimdi yine hafif kasık ağrım olunca şüphelendim ve iki gün arayla Awox gebelik testi yaptım. Korkuyorum. Bugün reglime 1 gün var eğer döngüm değişmediyse ki bence değişmedi. Folik asit kullanıyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Böyle bir şey yaşayan var mı?? 😞😞
IMG_0037.webp

Artış görünüyor koyulaşmış. Beta vermeden nasıl artıyor tam bilemeyiz tabi ki gönlüne göre olsun her şey, sağlık sıhhatle tutunsun annesine 🌸

Artış görünüyor çizgide bence 2-3 gün daha takip et koyulaşma artarsa beta baktır . Çok düşük öğrenince zaman geçmiyor.

Arkadaşlar merhaba, ben geçen ay kimyasal genelik geçirdim değerlerim 19-23-16 ve son olarak 2 çıktı 27-28Ocak’ta kanamam bitti 6-7 gün sürdü. Şimdi yine hafif kasık ağrım olunca şüphelendim ve iki gün arayla Awox gebelik testi yaptım. Korkuyorum. Bugün reglime 1 gün var eğer döngüm değişmediyse ki bence değişmedi. Folik asit kullanıyorum. Sizin düşünceleriniz neler? Böyle bir şey yaşayan var mı?? 😞😞
Eki Görüntüle 3709802
valla canım fotolara baktım da çizgiler baya net duruyo yani baya belli oluyo hayırlı olsun şimdiden geçen ay kimyasal olması seni korkutmasın genelde o olaydan hemen sonra rahim kendini hazırladıgı için daha kolay hamile kalınıyomuş o kasık agrıları da yerleşme agrısı falan olabilir çok normal bence yarın zaten regl gününmüş bi gidip kan versen en garantisi o olur beta degerinin artışına bakarlar içini ferah tut folik asite de devam et sakın bırakma her şey güzel olcak gibi duruyo hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorumm

Back
X