- Emoji Skoru
- 746
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi heyecananalar
Ben 4 gün kala öğrenmiştim ama çok çok hayalet çizgi ilemerhaba adete kaç gün kala gebelik testi yapıp öğrendiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 gün kala öğrenmiştim ama çok çok hayalet çizgi ilemerhaba adete kaç gün kala gebelik testi yapıp öğrendiniz
Mrb belirtileriniz varmiben dayanamadım bugün öğleden sonra yaptım niyetliydim zaten silik bile çıkmadı
belirtileriniz var mıydıBen 4 gün kala öğrenmiştim ama çok çok hayalet çizgi ile
benim bi belirtim yokMrb belirtileriniz varmi
Ben adet oldum canım benim de kasık ve bel ağrılarım başladı sonrasında oldum ama yine degerlerime baktırmak için bugün kan verdim düzensiz giden birseyler varsa öğrenmek içinMrb son durumunuz ney benim de 1mart adet günüm ama gelen yok sadece bel agrim ve 7gunden beri adet olucakmışım gibi kasık ağrım var hatta bu sabah uykudan uyandim kasık ağrımda adet oldum dedim gittim yok
Teşekkür ederim cevabiniz icin benim adet gunum martin 1deydi halen gelen yok 7gunden beri kasik ve bel agrisi yasiyorum geliyor diye kosarak gidiyorum ama gelen yokbenim bi belirtim yok
Cevabiniz icin tesekkur ederi bende onceden oyle bisey yasadim 1send oldu yaklasik ama kasik agrim bu derece degildi ondan test yapmiyorum 4yada 5gun daha gecsin diye bekliyorumBen
Ben adet oldum canım benim de kasık ve bel ağrılarım başladı sonrasında oldum ama yine degerlerime baktırmak için bugün kan verdim düzensiz giden birseyler varsa öğrenmek için
Evet kasik ağrısı ve batması farklı bir sekildeydi göğüslerim çok ağrıyordu bide akıntım artmıştıbelirtileriniz var mıydı
ben bi kayıp yaşadım ocak ayında 7+5 ken kalbi durdu kürtaj plmak zorunda kaldım hayallerim yarım kaldı gibi hissediyorum o evladımın yerini doldurmak için değil de tekrar umut etmek için o kadar çok istiyorum kiEvet kasik ağrısı ve batması farklı bir sekildeydi göğüslerim çok ağrıyordu bide akıntım artmıştı
Canım bende geçen sene Haziran ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım Umut oldu resmen seni çok iyi anlıyorumben bi kayıp yaşadım ocak ayında 7+5 ken kalbi durdu kürtaj plmak zorunda kaldım hayallerim yarım kaldı gibi hissediyorum o evladımın yerini doldurmak için değil de tekrar umut etmek için o kadar çok istiyorum ki
rabbim inşallah hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip eyler![]()
peki 6 ay siz mi beklediniz yoksa denemenize rağmen o ay mı nasip olduCanım bende geçen sene Haziran ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım Umut oldu resmen seni çok iyi anlıyorum
Şuan 5 aylık gebeyim ben kürtajdan sonra 2 ay regl olmadım Ağustos'ta oldum ilk regl Eylül ve Ekim Kasım'da hamileydimpeki 6 ay siz mi beklediniz yoksa denemenize rağmen o ay mı nasip oldu
o zaman doğumunuza az kaldı
rabbim kolaylıkla evladınıza kavuştursun inşallah sağlıklaŞuan 5 aylık gebeyim ben kürtajdan sonra 2 ay regl olmadım Ağustos'ta oldum ilk regl Eylül ve Ekim Kasım'da hamileydim
Doktor demişti anca duzene girer diye kürtajdan sonra beta HCG nin düşmesini bekledik 1 2 hafta ara ile kan vermistim 0 laninca korunmayı bırakmıştıkrabbim kolaylıkla evladınıza kavuştursun inşallah sağlıkla
dualarına beni de bizi de ekler misin
özel değilse o kadar uzun süre regl olmamanızın sebebi var mıydı 40 gün içinde olmadı gerekir demişlerdi
teşekkür ederim cevaplarınız içinDoktor demişti anca duzene girer diye kürtajdan sonra beta HCG nin düşmesini bekledik 1 2 hafta ara ile kan vermistim 0 laninca korunmayı bırakmıştıkbuarada aminn Allah razı olsun tabiki de dizede isteyen herkese de ederim dua inşallah sağlıkla gelsin bebeisleri Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin inşallah
![]()
Rica ederim ne demek hayırlısı olsun inşallahteşekkür ederim cevaplarınız için