• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi

Ben
Mrb son durumunuz ney benim de 1mart adet günüm ama gelen yok sadece bel agrim ve 7gunden beri adet olucakmışım gibi kasık ağrım var hatta bu sabah uykudan uyandim kasık ağrımda adet oldum dedim gittim yok
Ben adet oldum canım benim de kasık ve bel ağrılarım başladı sonrasında oldum ama yine degerlerime baktırmak için bugün kan verdim düzensiz giden birseyler varsa öğrenmek için

Ben

Ben adet oldum canım benim de kasık ve bel ağrılarım başladı sonrasında oldum ama yine degerlerime baktırmak için bugün kan verdim düzensiz giden birseyler varsa öğrenmek için
Cevabiniz icin tesekkur ederi bende onceden oyle bisey yasadim 1send oldu yaklasik ama kasik agrim bu derece degildi ondan test yapmiyorum 4yada 5gun daha gecsin diye bekliyorum

Evet kasik ağrısı ve batması farklı bir sekildeydi göğüslerim çok ağrıyordu bide akıntım artmıştı
ben bi kayıp yaşadım ocak ayında 7+5 ken kalbi durdu kürtaj plmak zorunda kaldım hayallerim yarım kaldı gibi hissediyorum o evladımın yerini doldurmak için değil de tekrar umut etmek için o kadar çok istiyorum ki
rabbim inşallah hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip eyler ☺️

ben bi kayıp yaşadım ocak ayında 7+5 ken kalbi durdu kürtaj plmak zorunda kaldım hayallerim yarım kaldı gibi hissediyorum o evladımın yerini doldurmak için değil de tekrar umut etmek için o kadar çok istiyorum ki
rabbim inşallah hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip eyler ☺️
Canım bende geçen sene Haziran ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım Umut oldu resmen seni çok iyi anlıyorum

Canım bende geçen sene Haziran ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım Umut oldu resmen seni çok iyi anlıyorum
peki 6 ay siz mi beklediniz yoksa denemenize rağmen o ay mı nasip oldu
o zaman doğumunuza az kaldı

peki 6 ay siz mi beklediniz yoksa denemenize rağmen o ay mı nasip oldu
o zaman doğumunuza az kaldı
Şuan 5 aylık gebeyim ben kürtajdan sonra 2 ay regl olmadım Ağustos'ta oldum ilk regl Eylül ve Ekim Kasım'da hamileydim

Şuan 5 aylık gebeyim ben kürtajdan sonra 2 ay regl olmadım Ağustos'ta oldum ilk regl Eylül ve Ekim Kasım'da hamileydim
rabbim kolaylıkla evladınıza kavuştursun inşallah sağlıkla
dualarına beni de bizi de ekler misin
özel değilse o kadar uzun süre regl olmamanızın sebebi var mıydı 40 gün içinde olmadı gerekir demişlerdi

Son iki hamileliğimde 5 gün kala öğrendim, sanırım ilk hanileligimde 2 gün kalmıştı

rabbim kolaylıkla evladınıza kavuştursun inşallah sağlıkla
dualarına beni de bizi de ekler misin
özel değilse o kadar uzun süre regl olmamanızın sebebi var mıydı 40 gün içinde olmadı gerekir demişlerdi
Doktor demişti anca duzene girer diye kürtajdan sonra beta HCG nin düşmesini bekledik 1 2 hafta ara ile kan vermistim 0 laninca korunmayı bırakmıştık 🌸🌸 buarada aminn Allah razı olsun tabiki de dizede isteyen herkese de ederim dua inşallah sağlıkla gelsin bebeisleri Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin inşallah 🥰

Doktor demişti anca duzene girer diye kürtajdan sonra beta HCG nin düşmesini bekledik 1 2 hafta ara ile kan vermistim 0 laninca korunmayı bırakmıştık 🌸🌸 buarada aminn Allah razı olsun tabiki de dizede isteyen herkese de ederim dua inşallah sağlıkla gelsin bebeisleri Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin inşallah 🥰
teşekkür ederim cevaplarınız için

Back
X