Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkürler şuan adetime 1 gün kaldı kan testi için nekadar beklemeliyim acabaİlk 10 dkda çıktıysa marka da güvenilir bir markaysa gebesiniz muhtemelen. En net sonucu kan testi belirler
Silik de olsa var oldugu icin yarin verebilirsinizAnladım teşekkürler şuan adetime 1 gün kaldı kan testi için nekadar beklemeliyim acaba
Lütfen yorumlarınıza ihtiyacım varrrr kızlarrKızlar reglime 10 gün var 5 dakika sonra çıktı sizce var mı kan versem çıkar mı
Hangi test markasi buKızlar reglime 10 gün var 5 dakika sonra çıktı sizce var mı kan versem çıkar mı
Var gibi ama erken bence biraz bekleKızlar reglime 10 gün var 5 dakika sonra çıktı sizce var mı kan versem çıkar mı
Days doctorHangi test markasi bu
Kan verdim dayanamadımmVar gibi ama erken bence biraz bekle
Ay canım hadi güzel haberlerini alalım insallahKan verdim dayanamadımm1.15 et çıkıcak sonuçlar
İnşallah canım çıkınca buraya yazacağım isteyen herkese nasip etsin Rabbim yoksa da kısmet hayırlısıAy canım hadi güzel haberlerini alalım insallah
Ay hadi güzel sonuçlar gelsinKan verdim dayanamadımm1.15 et çıkıcak sonuçlar
Değilim kızlarr ama yaptığım testlerin hepsi silik çıktı erken mi acaba 10 gün var reglimeAy canım hadi güzel haberlerini alalım insallah
Olabilir canım 10 gün zaten cok erken regln gecikince bir daha verirsinDeğilim kızlarr ama yaptığım testlerin hepsi silik çıktı erken mi acaba 10 gün var reglime
İdrarda olsaydi kanda kesin 10un üstü çıkardı. Yalancı pozitiflik vermiş. Erken tabiki henuz.Değilim kızlarr ama yaptığım testlerin hepsi silik çıktı erken mi acaba 10 gün var reglime