Gebelik testi

Dilekdmrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.349
Puanlar
63
Merhaba öncelikle 🌺 ultrasonla yumurta takibi yapmıştık geçen hafta perşembe 19 mmdi yumurta sonra ultrasona girmedim bir daha doktor ilişki günlerini önerdi pazar ve salı dedi. Cuma cumartesi pazartesiyi değerlendirdik uyku halim çok fazla olduğu için bugün test yaptım henüz çok erken onu da biliyorum ama önce freely yaptım silik çizgi çıktı ama yalancı pozitif gören çok bu markada o yüzden predictör early aldım ve onda da hemen ikinci silik çizgi çıktı. Geçen sene iki kimyasal geçirdim ve çok tedirginim predictörde yalancı pozitif gören var mıdır acaba ( koyu pembe kapaklı olan predictör)

Eklentiler

• IMG_7605.webp
    IMG_7605.webp
    40 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_7604.webp
    IMG_7604.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 143
Fotoğrafı yükleyince kalite düşüyor çizgi pembe ama grimsi duruyor yükleyince

Gayette var canim sabah ilk idrarla yap kuzum koyulasmayi takip et bakalım öyle kan ver artıyorsa olumlu ama hala silikse kimyasal olabilir yaşadım çünkü bu ay

Gayette var canim sabah ilk idrarla yap kuzum koyulasmayi takip et bakalım öyle kan ver artıyorsa olumlu ama hala silikse kimyasal olabilir yaşadım çünkü bu ay
İki tane kaset test yapmıştım dün ve önceki gün onlar daha gri çıktışı için güvenmemiştim bugün freely pozitif çıkınca predictör aldım şimdi kan verdim sonucunu bekliyorum🥹

Benımde ilk aylarda haftalarda yenı oluştursa bebek o zaman benımde böyle ilk normal kırmızı ikinci cızgı sılık çıkardı ama kan ver netlestır bence ama ilk dakıda cıktıyss dediğin gıbı o zaman hayırlı olsun cnm 😇

Benımde ilk aylarda haftalarda yenı oluştursa bebek o zaman benımde böyle ilk normal kırmızı ikinci cızgı sılık çıkardı ama kan ver netlestır bence ama ilk dakıda cıktıyss dediğin gıbı o zaman hayırlı olsun cnm 😇
Kan verdim çıkmasını bekliyorum çıksa da iki kimyasaldan sonra çok sevinemicem 3 aya kadar inşallah sağlıkla ilerler varsa 🥹

Kan verdim çıkmasını bekliyorum çıksa da iki kimyasaldan sonra çok sevinemicem 3 aya kadar inşallah sağlıkla ilerler varsa 🥹
İnşallah hayırlısı olur cnm bende bilmiyordum kan pıhtılaşma olduğunu o yüzden 2 kez düsuk yasadım bu sene de istiyorum inşallah allah nasıp ederse bende test yapıcam bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız 😇

İki tane kaset test yapmıştım dün ve önceki gün onlar daha gri çıktışı için güvenmemiştim bugün freely pozitif çıkınca predictör aldım şimdi kan verdim sonucunu bekliyorum🥹
Ayyy haber et catlarim😂

İnşallah hayırlısı olur cnm bende bilmiyordum kan pıhtılaşma olduğunu o yüzden 2 kez düsuk yasadım bu sene de istiyorum inşallah allah nasıp ederse bende test yapıcam bakalım inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız 😇
Aminn inşallah♥️

Ayyy haber et catlarim😂
Mutlaka yazıcam ben de çatlıyorum şu an eşime bile söyleyemedim işten gelmesini bekledim yeni geldi felaket dişi ağrıyormuş söylesem de adam sevinemez ağrıdan o yüzden ağrısının geçmesini beklerim pozitif olsa da 😂

Bu ay doktor bi folik asit vermişti hem folik asit hem de yumurta kalitesini destekliyormuş “inofolic combi hp”

Back
X