- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var diyeceğim ama benim böyle çıktığında kanda negatif çıkmıştıHanımlar merhaba bu testi âdetten beş gün önce yaptım daha sonra kan verdim negatif çıktı adetimin gecikmesinin sekizinci günündeyim hala daha olmadım sizce gebelik var mı
Hanımlar merhaba bu testi âdetten beş gün önce yaptım daha sonra kan verdim negatif çıktı adetimin gecikmesinin sekizinci günündeyim hala daha olmadım sizce gebelik var mı
Bir test yapmadım Cannes’da negatif çıktığı için şu anda hazır testim yokVar diyeceğim ama benim böyle çıktığında kanda negatif çıkmıştı
Başka test varsa yine yapın
Pazar günü tekrardan kan testi vereceğimGeç döllenme olabilir bence bir test daha yapın
Canım test bozuk olabilir mi idrarda çıkıp kanda çıkmaması imkansız ne zaman kan vermiştinHanımlar merhaba bu testi âdetten beş gün önce yaptım daha sonra kan verdim negatif çıktı adetimin gecikmesinin sekizinci günündeyim hala daha olmadım sizce gebelik var mı
Bu idrar testiini yaptıktan ertesi gün sonra kan verdimCanım test bozuk olabilir mi idrarda çıkıp kanda çıkmaması imkansız ne zaman kan vermiştin
Asıl kanda varsa idrar kesin çıkar beta önce kanda yükselirCanım test bozuk olabilir mi idrarda çıkıp kanda çıkmaması imkansız ne zaman kan vermiştin
daha sonra yakın zamanda tekrarladın mı testi muhtemelen test bozuktur bu forumda okumuştum bazı markalar yaalncı pozitif çıkartabiliyormuşBu idrar testiini yaptıktan ertesi gün sonra kan verdim
Yakın bir tarihte test yapmadım evet bazen yalancı pozitif gösterebiliyormuş ama hâlâ daha günüm geçti bugün sekizinci günümdeyimdaha sonra yakın zamanda tekrarladın mı testi muhtemelen test bozuktur bu forumda okumuştum bazı markalar yaalncı pozitif çıkartabiliyormuş
kan ver bence tekrar garanti olsun testler her zaman güvenilir olmuyor zaten 8 gün gecikmişsin normalde düzenli ise döngün vereceğin kan kesin sonuç olurYakın bir tarihte test yapmadım evet bazen yalancı pozitif gösterebiliyormuş ama hâlâ daha günüm geçti bugün sekizinci günümdeyim
Evet normalde düzenli oluyor en iyisi kan testinini tekrardan yaptıralımkan ver bence tekrar garanti olsun testler her zaman güvenilir olmuyor zaten 8 gün gecikmişsin normalde düzenli ise döngün vereceğin kan kesin sonuç olur
Sabah uyandığımda mide bulantısı var göğüslerimde hassasiyet var ama adet olacak gibi bir belirtim yokbelirti falan var mı bu arada
Gebelik testinin markası nedir?Hanımlar merhaba bu testi âdetten beş gün önce yaptım daha sonra kan verdim negatif çıktı adetimin gecikmesinin sekizinci günündeyim hala daha olmadım sizce gebelik var mı
Frelly markası ertesi gün kan verdiğimde 0.04 çıktıGebelik testinin markası nedir?
Beta hcg kaç çıktı?
Bazı testlerde hata oluyor ama bu biraz belirgin kimyasal gebelik geçirdiniz diye düşünsek hemen ertesi günü sıfırlanmış olması için bu evde yaptığınız idrar testinin çok hassas ve az bir betayı pozitif göstermiş olması gerekir ve sıfırlanınca da regl olurdunuz test hatalı olabilir
yanlış pozitif verebiliyor bu test forumda yaşayanlar vardı kan verip negatif çıkanlarFrelly markası ertesi gün kan verdiğimde 0.04 çıktı
Bilmiyorum nasip ama büyük ihtimalle benim de yalancı pozitif ama anında çıkması beni şaşırttıyanlış pozitif verebiliyor bu test forumda yaşayanlar vardı kan verip negatif çıkanlar
Bilmiyorum nasip ama büyük ihtimalle benim de yalancı pozitif ama anında çıkması beni şaşırttı
Beta hcg önce kana sonra idrara geçiyor kesin olan kan testidir inşallah bi an önce dilediğiniz olurBilmiyorum nasip ama büyük ihtimalle benim de yalancı pozitif ama anında çıkması beni şaşırttı