• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gzm2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gzm2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hanımlar merhaba bu testi âdetten beş gün önce yaptım daha sonra kan verdim negatif çıktı adetimin gecikmesinin sekizinci günündeyim hala daha olmadım sizce gebelik var mı

Eklentiler

• 10223B54-22CF-4E23-BAC7-196A4822B4C8.webp
    10223B54-22CF-4E23-BAC7-196A4822B4C8.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 14
Hanımlar merhaba bu testi âdetten beş gün önce yaptım daha sonra kan verdim negatif çıktı adetimin gecikmesinin sekizinci günündeyim hala daha olmadım sizce gebelik var mı
Var diyeceğim ama benim böyle çıktığında kanda negatif çıkmıştı
Başka test varsa yine yapın

Ve bu test anında iki çizgi çıktı yani koruma çizgisi falan değil

Geç döllenme olabilir bence bir test daha yapın

Var diyeceğim ama benim böyle çıktığında kanda negatif çıkmıştı
Başka test varsa yine yapın
Bir test yapmadım Cannes’da negatif çıktığı için şu anda hazır testim yok

Canım test bozuk olabilir mi idrarda çıkıp kanda çıkmaması imkansız ne zaman kan vermiştin

Canım test bozuk olabilir mi idrarda çıkıp kanda çıkmaması imkansız ne zaman kan vermiştin
Bu idrar testiini yaptıktan ertesi gün sonra kan verdim

Asıl kanda varsa idrar kesin çıkar beta önce kanda yükselir
Testler hatalı oluyor çoğu zaman.
Kan testi en kesin sonucu verir bence konu sahibi bi kan versin

Bu idrar testiini yaptıktan ertesi gün sonra kan verdim
daha sonra yakın zamanda tekrarladın mı testi muhtemelen test bozuktur bu forumda okumuştum bazı markalar yaalncı pozitif çıkartabiliyormuş

daha sonra yakın zamanda tekrarladın mı testi muhtemelen test bozuktur bu forumda okumuştum bazı markalar yaalncı pozitif çıkartabiliyormuş
Yakın bir tarihte test yapmadım evet bazen yalancı pozitif gösterebiliyormuş ama hâlâ daha günüm geçti bugün sekizinci günümdeyim

Yakın bir tarihte test yapmadım evet bazen yalancı pozitif gösterebiliyormuş ama hâlâ daha günüm geçti bugün sekizinci günümdeyim
kan ver bence tekrar garanti olsun testler her zaman güvenilir olmuyor zaten 8 gün gecikmişsin normalde düzenli ise döngün vereceğin kan kesin sonuç olur

belirti falan var mı bu arada

kan ver bence tekrar garanti olsun testler her zaman güvenilir olmuyor zaten 8 gün gecikmişsin normalde düzenli ise döngün vereceğin kan kesin sonuç olur
Evet normalde düzenli oluyor en iyisi kan testinini tekrardan yaptıralım

Gebelik testinin markası nedir?
Beta hcg kaç çıktı?
Bazı testlerde hata oluyor ama bu biraz belirgin kimyasal gebelik geçirdiniz diye düşünsek hemen ertesi günü sıfırlanmış olması için bu evde yaptığınız idrar testinin çok hassas ve az bir betayı pozitif göstermiş olması gerekir ve sıfırlanınca da regl olurdunuz test hatalı olabilir

Gebelik testinin markası nedir?
Beta hcg kaç çıktı?
Bazı testlerde hata oluyor ama bu biraz belirgin kimyasal gebelik geçirdiniz diye düşünsek hemen ertesi günü sıfırlanmış olması için bu evde yaptığınız idrar testinin çok hassas ve az bir betayı pozitif göstermiş olması gerekir ve sıfırlanınca da regl olurdunuz test hatalı olabilir
Frelly markası ertesi gün kan verdiğimde 0.04 çıktı

yanlış pozitif verebiliyor bu test forumda yaşayanlar vardı kan verip negatif çıkanlar
Bilmiyorum nasip ama büyük ihtimalle benim de yalancı pozitif ama anında çıkması beni şaşırttı

Bilmiyorum nasip ama büyük ihtimalle benim de yalancı pozitif ama anında çıkması beni şaşırttı
Beta hcg önce kana sonra idrara geçiyor kesin olan kan testidir inşallah bi an önce dilediğiniz olur

Back
X