gebelik testi

gunesbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
85
0
36
İçel Mersin
kızlar gebeliktesti ne zaman yapılır? genelde eczacımda dahil olmak üzere sabah günün ilk idrarıyla deniyor. doğrumudur? siz ne zaman yaptınız?????????

en iyi sonuc sabah alınıyor tabıı
ama eger gun falan gectıyse herturlu cıkıyor zaten
ben 10 gun sonra yapmıştım hem sabah hem ögleden sonra çift çizgiydi

canım eger bir iki gün geçtiyse günün her saati yapabilirsin iki çizgi veya ikinci çizgi silik bile cıksa pozitif sayılıyor eger adet günündeyse istedigin saat yapabilirsin pozitifse zaten sonuç çok erken oldugu için 2. çizgi sadece silik cıkacaktır inş yardımcı olabilmişimdir

oooo ben gece saat 1.30 da yaptım ve pozitifti hadi sende yap bende merak ettim hakkında hayırlısı olsun

kızlar yaptım testi maleseftek çizgi:((((((((( offfffff çok sinirim bozuk galiba ağlayacağım. evdde yalnızım keşke eşim burda olsaydı:((( adetim hiç gecikmezdi 2 aydır böyle oluyor neden acaba bana doktor yolları göründü:((((şuan yüzümden sanki ateş çıkıyor.

kızlar yaptım testi maleseftek çizgi:((((((((( offfffff çok sinirim bozuk galiba ağlayacağım. evdde yalnızım keşke eşim burda olsaydı:((( adetim hiç gecikmezdi 2 aydır böyle oluyor neden acaba bana doktor yolları göründü:((((şuan yüzümden sanki ateş çıkıyor.

ya dur panikleme pozitif olan testlerde yanlışlık olmuyo ama negatiflerde yanlışlık olabiliyo bi kan testide yaptır canım benim ama bi doktora görün herşeyde bi kısmet vardır üzülme tamam mı

merhaba,
ben KK ya aslında üye olalı baya uzun zaman oldu ancak henüz daha önce yazmamıştım, sadece takip ediyordum..
ama ben de bugün yazmaya karar verdim.
bugün tam evleneli 1 sene, 1 ay oldu:D ve bu ay bebek için çalışmalara başlamaya karar verdik ( 15-20 gün önce) ..3-5 kez korunmadan ilişkiye girdik ancak tam yumurtlama dönemimde kahverengi daha sonra biraz kan geldi 3-4 gün ancak ped koyduğumda gelmiyor sadece tuvalet kağıdında görüyordum..bu durumda hamile kalma ihtimali varmı dır? buna benzer bir durumla karşılaşanlar var mı içinizde...BAT 23 ekimdi..yani 1 gün geçti, acaba hamile olma şansım var mı??

sizden görüşlerinizi bekliyorum, şimdiden tşk.ederim.

olabilir canım neden olmasın. bazıları ilk gecede, bazıları tecavüzle, bazıları zevk suyuyla bile hamile kalıyor. tabi bide benim gibi 4 yıldır yapamayanlar var

bu arada güneşbebek üzülme her işte bir hayır vardır...ama en doğru sonucu sanırım kan testi verecektir.

olabilir canım neden olmasın. bazıları ilk gecede, bazıları tecavüzle, bazıları zevk suyuyla bile hamile kalıyor. tabi bide benim gibi 4 yıldır yapamayanlar var

cnmmm çok tşk.ederim cevabın için...ama sakın üzülme bence en kısa zamanda bir kadın doğum uzmanına görün..bebişinin zamanı var demek ki onu bekliyor...allahım hepimize istediğimiz zaman sağlıklı, vatana millete hayırlı evlatlar versin inşallah..

canım uzme kendınıı bu kadar
ınsallah bı dahakı sefere olur

Back
X