gebelik testi...

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
Merhaba hanimlar.

Benim gebelik testi hakkinda bir sorum olacak..

Reglime 3gun var ve regl belirtilerine benzer belirtilerim var. Eğer mevcutsa bu ikinci gebeligim olacak. Agustosta 6 haftalikken dusuk yapmistim.

Sorum şu, elimde gebelik testim var. Ve oldukca sabirsizim bekleyemiyorum.
Test yapmak istiyorum. Elimde gebelik testi var. Sabah ilk idrarla yapilmasinin daha saglikli oldugunu duymustum.
Ilk sabah idrarini kacirdim ama su da icmedim . Sadece kahvalti ve kahvaltida uc bardak cay tukettim.

Simdi yapsam saglikli olur mu? Cok sivi tuketiminin idrardaki hormonu seyrelttigi icin sabah idraridaha iyi sonuç verir diye bildiğimden kafam karisti. Bilgisi olan var mi

Bencede farjetmio bnde oglenden snra adetime iki gun varkn yapmistm ckmisti tabi herkesin farklilik gosterebilir adet gecikincede cikabilir

cok erken test yapiyorsunuz adet gunu gecmeli ve 1 hafta gecmeli kesin sonuc o zaman cikiyor.boylesi bence daha hayirli belki kimyasal falan olacak bos yere uzulzceksin.bak cikmadi uzuldun.belkide hamilesin.bence bekle derim.benim adet gunemede 3 gun var 23 subat yani.bende kendimi hamile gibi hisediyorum ama gunum 1 hafta grcmeden test yapmam.bebek varsa zaten adet gormezsinki.beklemek zor ama saglikli olani bu

cok erken test yapiyorsunuz adet gunu gecmeli ve 1 hafta gecmeli kesin sonuc o zaman cikiyor.boylesi bence daha hayirli belki kimyasal falan olacak bos yere uzulzceksin.bak cikmadi uzuldun.belkide hamilesin.bence bekle derim.benim adet gunemede 3 gun var 23 subat yani.bende kendimi hamile gibi hisediyorum ama gunum 1 hafta grcmeden test yapmam.bebek varsa zaten adet gormezsinki.beklemek zor ama saglikli olani bu

Dogru diyorrlsunuz ama iste sabirsiz bir mizacim varne yazik ki. Bunun cogu zaman ceremesini çekiyorum..

Ilk hamileligimde reglimin iki gun geçmesinin ardından yapmistim. Silik de olsa cikmisti ciftcizgi.

Artik dediginiz gibi en azindan cumaya kadar bekleyecegim

testi yapinca sonucu yaz.benimde gecikme olursa test yapinca sonucu yazarim hepimiz icin hayirlisi bakalim.aslinda bende cok sabirsizimda mecburen sabrediyorum benim olursa 3 cocugum olacak

Cani
Merhaba hanimlar.

Benim gebelik testi hakkinda bir sorum olacak..

Reglime 3gun var ve regl belirtilerine benzer belirtilerim var. Eğer mevcutsa bu ikinci gebeligim olacak. Agustosta 6 haftalikken dusuk yapmistim.

Sorum şu, elimde gebelik testim var. Ve oldukca sabirsizim bekleyemiyorum.
Test yapmak istiyorum. Elimde gebelik testi var. Sabah ilk idrarla yapilmasinin daha saglikli oldugunu duymustum.
Ilk sabah idrarini kacirdim ama su da icmedim . Sadece kahvalti ve kahvaltida uc bardak cay tukettim.

Simdi yapsam saglikli olur mu? Cok sivi tuketiminin idrardaki hormonu seyrelttigi icin sabah idraridaha iyi sonuç verir diye bildiğimden kafam karisti. Bilgisi olan var mi
.3 gun kala cikmazki bosuma uzulursun ben adetten 1 gun gecmisti yaptigim test negatifti bes gun gecince belli belirsiz ikinci cizgi cikmisti yani bundn cikardigim ders adetten 7 gun gecmeden. Tam amlamıyla
I I bu sekilde goremiyorsun sabir edin ben o cift ciZgiyi gorduktem sonraa bile bekledim.bebegi gormek icin :) Bugunde klbini duydum

sana katiliyorum o cizgiyi gormek baslangic.keseyi gor bebegi gor kalp atisini duy testlerin sonuclari cinsiyet dogum uzun bir yolculuk ama sonu herseye degecek bir yolculuk o guzelligi gormek o muciziyi haytta yasanabilicek tek duygu.o iki gozun sana bakisi yillar gecsede unutulmuyor o ani insan tekrar tekrar yasiyor.

hadi olsun nasip.onumuzdeki ay insallah.benim henuz olmadi beklemedeyim normalde gununm bugun bakalim.ama olacak gibi sanki.

hadi olsun nasip.onumuzdeki ay insallah.benim henuz olmadi beklemedeyim normalde gununm bugun bakalim.ama olacak gibi sanki.

Zaten yumurtlama zamanina denk gelememisti iliskilerimiz ondan cok fazla uzulmedim.
mart ayinda yumurtlama gunlerimi nasil hesaplayabilirim?Reglim 29 30 gunde birduzenli sekikde oluyor.
Her ayin ya 23u ya 24unde..

internette yumurtlama gunu hesaplama yaz oradan hesaplaya bilirsin.iki adet gunu arasindaki gun farkini yaziyorsun.sonra adetin basladigi gunu yaziyorsun hesapliyor makina cok basit

X