gebelik testi

zimporo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
2
0
31
Merhaba arkadaşlar ben gebelik testini idrar yoluyla olan testi adetimden sonra yaptım adet tam normal de olmadı boyle kanama oldu ama agrim olmadı korktum hamilemiyim diye ama test aldım birkaç gün sonra negatif çıktı sonra gecen hafta yine aldım regl doneminden 3 hafta kadar sonra yani yine negatif çıktı ama mide bulanması oluyor ve yanma oluyor gebe olduğumu sanmıyorum ama bu bulantı kafami karistiyor idrar testlerinde eğer olsaydım gebe simdi 7 hafta olurdu yani çıkmaması gibi bir durum var mi ki regl dönemimde de kanama oldu ama agrim olmadı yerleşme kanaması sandım ama az bi kanama değildi regl gibiydi yani testlerde çıkmaması munkunmi 7. Haftada bile olsaydık

Adetten bir kaç gün sonra silik te olsa çıkar..
Yerleşme kanaması bir kaç damla oluyor sanırım..
Regl gibi kanaman olduysa regl olmuşsundur her ay ağrı olmayabilir..

Olsaydin testte kesin cikardi 1 haftaikken bile cikiyor mide bulantisinin bir cok sebebi olabilir sonucta..yoktur bisey merak etme

Canım bencede olsaydı çıkardı 7 hafta diyorsun. Icin rahat olsun

Merhaba arkadaşlar ben gebelik testini idrar yoluyla olan testi adetimden sonra yaptım adet tam normal de olmadı boyle kanama oldu ama agrim olmadı korktum hamilemiyim diye ama test aldım birkaç gün sonra negatif çıktı sonra gecen hafta yine aldım regl doneminden 3 hafta kadar sonra yani yine negatif çıktı ama mide bulanması oluyor ve yanma oluyor gebe olduğumu sanmıyorum ama bu bulantı kafami karistiyor idrar testlerinde eğer olsaydım gebe simdi 7 hafta olurdu yani çıkmaması gibi bir durum var mi ki regl dönemimde de kanama oldu ama agrim olmadı yerleşme kanaması sandım ama az bi kanama değildi regl gibiydi yani testlerde çıkmaması munkunmi 7. Haftada bile olsaydık
CANIM 7 HAFTALIK ÇIKAR AMA ÇIKMAYADABİLİR. VE SEN ZAEN REGL OLMUŞŞSUN O YERLEŞME KANAMASI DEĞİL . MERAK ETME SEN

MERHABA arkadaşlar ben gebelik istiyorum ve olmuyor ya stresten mi bilemedim ben inofolic diye bir ilaç kullanıyorum ..
şimdi bu ilaçta 2. ayım ve bu ay adetim normalden 2 gün önce geldi hiç ağrım olmadı önce kahverengi akıntı geldi sonra ertesi güne kadar bişi glmedi ertesi gün gene kahverengi kanama devam etti , 3. gün de bitti 1 hafta sonra gebelik testi yaptım çıkmadı 2 hafta geçti bir kere daha yaptım 20 dksonra silik çıktı .. 5 gün sonra vgene yaptım çizgi bulanık çıktı .. ne demek bu olur yardım edin

X