Gebelik testi

Cosban

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
2
0
29
Merhaba arkadaşlar. Sevgilimle ilişkiye gireli 50 gün kadar oldu. 4-5 gün boyunca ilişkiye girdik. İlişki sırasında kondom kullandık ve kondom olmasına rağmen hiç içimde boşalmadı. İlişkiden sonra haziranın 28 inde regl oldum. Fakat ağustosun 6 sı oldu hala regl olmadım. Temmuz 27 sinde gebelik testi alıp test yaptık sonuç negatif çıktı. Acaba hamile kalma olasılığım var mı? Bu arada yengem hamileliği boyunca regl olmuştu. Birde benim idrar örneğimi ben oladan hastanede tahlil ettirebilir mi acaba?

Merhaba arkadaşlar. Sevgilimle ilişkiye gireli 50 gün kadar oldu. 4-5 gün boyunca ilişkiye girdik. İlişki sırasında kondom kullandık ve kondom olmasına rağmen hiç içimde boşalmadı. İlişkiden sonra haziranın 28 inde regl oldum. Fakat ağustosun 6 sı oldu hala regl olmadım. Temmuz 27 sinde gebelik testi alıp test yaptık sonuç negatif çıktı. Acaba hamile kalma olasılığım var mı? Bu arada yengem hamileliği boyunca regl olmuştu. Birde benim idrar örneğimi ben oladan hastanede tahlil ettirebilir mi acaba?
Hamile değilsinizdir, Ettirebilir sonuçta siz idrar örneğini verecekken yetkililer yanınızda olmayacak. Başka birine mi yaptırtacaksınız? Yoksa sizden gizli yaptırılmasından mı endişe ediyorsunuz?

Sevgilim benim idrarımı tahlil yaptıracak fakat benimde yanında olmam gerekir mi bunu soruyorum aslında?

Sevgilim benim idrarımı tahlil yaptıracak fakat benimde yanında olmam gerekir mi bunu soruyorum aslında?
hastanede yapılacak olan idrar tahlili de evde yapılacak testten daha farklı olmaz. hastanede asıl yapılan kan testidir ondada senin olman gerekli. ancak söylediğin şartlar altında hamile kalman imkansız. üstüne adet görmüş olsan bile yaptığın testte pozitif çıkardı çoktan. sevgilininde direk testi sen olmadan yaptırabilceini sanmıyorum

Merhaba kizlar bugun arkadasim gebelikten suphelendi ona test almaya gittik bana dedi sende yap nolur nolmaz diye benimkindecok hafif silik bi cizgi cikti fotografta pek gorulmemis soldaki benim sagdaki onun ne diyosunuz

Eklentiler

• 2015-08-13 01.53.41.png
    2015-08-13 01.53.41.png
    906 KB · Görüntüleme: 85
X