Arkadaslar merhaba, adetim iki gun gecti.Dun yani adet gunumde bir idrar testi yaptim.Sonuc bu sekilde cikti.Ikinci cizgi cok acik pembe.Ya da ben mi oyle goruyorum:) pozitif mi negatif mi nedir sizce?umutlanmak istemiyorum simdiden tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikinci cizgi gorunuyr. Kan verin![]()
Kan testi yaptirdin mi nolduArkadaslar merhaba, adetim iki gun gecti.Dun yani adet gunumde bir idrar testi yaptim.Sonuc bu sekilde cikti.Ikinci cizgi cok acik pembe.Ya da ben mi oyle goruyorum:) pozitif mi negatif mi nedir sizce?umutlanmak istemiyorum simdiden tesekkurler
Kan testi yaptirdin mi noldu
Hayirlisi olsun beninde test yaptim seninkinden biraz daha koyu yani acik pembe yarin kan vercem merak ettim ondan sordumYaptirmistim canim,hamile degilim maalesef.
Senin icin de hayirlisi olsun canim,sonucunu yazarsin☺Hayirlisi olsun beninde test yaptim seninkinden biraz daha koyu yani acik pembe yarin kan vercem merak ettim ondan sordum
Sonuç geldi yarın doktora gostercemSenin icin de hayirlisi olsun canim,sonucunu yazarsin☺
Tebrik ederim canim,gozun aydin☺Sonuç geldi yarın doktora gostercem
Cok yeni bir gebelik tebrik ederim :)Sonuç geldi yarın doktora gostercem
Tesekkur ederim pazartesi kan vermiştim sonuç ancak bugün çıktı makine bozulmustu diye yarın tekrar kan testi ister demi doktor heyecanlıyım inşallah hersey yolunda giderCok yeni bir gebelik tebrik ederim :)
İstemez heralde sonuc ortada yanı :) insallah cnm sen dikkat et yine de ilk aylar çok önemli. Bizede dua et :)Tesekku
Tesekkur ederim pazartesi kan vermiştim sonuç ancak bugün çıktı makine bozulmustu diye yarın tekrar kan testi ister demi doktor heyecanlıyım inşallah hersey yolunda gider
Allah razı olsun insallah en kısa sürede seninde olur ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin insallahİstemez heralde sonuc ortada yanı :) insallah cnm sen dikkat et yine de ilk aylar çok önemli. Bizede dua et :)