Gebelik testi

ylmzsnci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
82
49
88
Arkadaslar merhaba, adetim iki gun gecti.Dun yani adet gunumde bir idrar testi yaptim.Sonuc bu sekilde cikti.Ikinci cizgi cok acik pembe.Ya da ben mi oyle goruyorum:) pozitif mi negatif mi nedir sizce?umutlanmak istemiyorum simdiden tesekkurler

Eklentiler

• 20150922_201647.webp
    20150922_201647.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 246
Ikinci cizgi gorunuyr. Kan verin ;)

kızlar merhaba. yeni üye oldum buraya. 10 eylülde adet gördüm. 16sında bitti. birkaç gün sonra eşimle birlikte olduk. birlikte olduktan 9 gün sonra falan 3-4 damla kan geldi. Aynı şekilde dün de 3-4 damla kan geldi. miğdem ağzıma geliyor sürekli. ve cok uykum var. kasıklarım ağrıyo. ve göğüslerimin uçları cok acıyo. Ve korunmuyoruz. bebek istiyoruz. adet günüme 4 gün var.sizce hamile olabilirmiyim ? :KK49:aynı durumları yaşayıp hamile kalan varmı?

bende 29 ekim de adet olmam gerekiyor korunmuyoruzda bekliyoruz bakalım,2. aydayım spiralimi çıkarttıralı,bendede bel ağrısı var inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Son düzenleme:
Evet canım ikinci silik çizgi var, yeni gebelik hemen kan ver hayırlı olsun inşaallah

Arkadaslar merhaba, adetim iki gun gecti.Dun yani adet gunumde bir idrar testi yaptim.Sonuc bu sekilde cikti.Ikinci cizgi cok acik pembe.Ya da ben mi oyle goruyorum:) pozitif mi negatif mi nedir sizce?umutlanmak istemiyorum simdiden tesekkurler
Kan testi yaptirdin mi noldu

Back
X