Tşk ederimm yardımınız içinAz önce yaptım sonuç bu ama benim 11.gün gecikmem olalı 1. gün bende de birşey çıkmadı 5.gün hayal meyal di şimdi belirginleşti
Anladım yardımın için Tşk ederim canımcanım bende bebetime kullandım. adetim 10 gün gecikince yapmıştım. ikinci çizgi kırmızı silik çıkmıştı. gebeydim yani.
Ben adetim geciktikten 1 hafta sonra yaptım yine negatifbu test sanırım adet gecikince yanıt veriyor bende 3 gün var yaptım negatif belkide gebe oldugum halde göstetmiyor
Cnm kan testi yaptınmı pekiBen adetim geciktikten 1 hafta sonra yaptım yine negatif
Yok henüz yapmadım 2 defa idrar testi yaptım negatif çıktı pazartesiye kadar bekleyip kan testi yapmayı düşünüyorumCnm kan testi yaptınmı peki
Bende tek çizgi tam belirgin bir şekilde negatif bakalım en son kan testi yapacamben adetime üç gün kala bebe time testi yapmıştım. ikinci çizgi silik olsa bile belirgindi..
benimde adetim 1 gün geçti vula diye bi test verdi eczane erken gösteriyomuş bende negatif çıktı. ara ara sol kasığımda batma oluyo bende sabırsızlıkla bekliyorum olur diye. ümitlendirmekte istemiyorum kendimi ama eğer yarında adet olmazsam kan testi yaptırıcam.ben bişey sormak istiyorum arkadaslar adetim 2 gün gecti sabırsızım 5 aydır deniyorduk olmuyordu dr pskolojik dedi şimdi ben gene o pskolojideyim belki yarın adetlencem ama hiç bir belirtim yok sol kasığımda şiddetli batmalar giriyor test almak istiyorum sonra olmucak diye üzülürüm die korkuyorum ama catlarım merak ediyorum napcam
Ben 13. gün yaptim negatif cikti yanlis olma payi varmidir sizce ?malesef bende 3 test aldım hem ucuzlardan hem pahalıdan 6 gün geçti sonra adetlendim bence beklemelisin 4-5 günü atlat herkesin gebelik testi çıkmıyormuş en güzeli kan testi yaptır kafanda hamileyim mi sorusuna en güzel şekilde cvp verir birde hamileyiimmi düşünürsen geç gelir ben bunu anladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?