Gebelik Testi

birkisii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
42
5
1
Kızlar aranızda "bebe time" gebelik testi kullanan varmı ? 1 gün adetim gecikti test yaptım negatif çıktı sizce ne kadar güvenebilirim sonuca ?

Az önce yaptım sonuç bu ama benim 11.gün gecikmem olalı 1. gün bende de birşey çıkmadı 5.gün hayal meyal di şimdi belirginleşti

Eklentiler

• 20151120_080719.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 482
canım bende bebetime kullandım. adetim 10 gün gecikince yapmıştım. ikinci çizgi kırmızı silik çıkmıştı. gebeydim yani.

bu test sanırım adet gecikince yanıt veriyor bende 3 gün var yaptım negatif belkide gebe oldugum halde göstetmiyor

ben adetime üç gün kala bebe time testi yapmıştım. ikinci çizgi silik olsa bile belirgindi..

ben bişey sormak istiyorum arkadaslar adetim 2 gün gecti sabırsızım 5 aydır deniyorduk olmuyordu dr pskolojik dedi şimdi ben gene o pskolojideyim belki yarın adetlencem ama hiç bir belirtim yok sol kasığımda şiddetli batmalar giriyor test almak istiyorum sonra olmucak diye üzülürüm die korkuyorum ama catlarım merak ediyorum napcam

Bende hamile olduğum halde yaptığımda çok silik çıkarttı salı günü.
Halbuki hcg kanda 1583 dü.

benimde adetim 1 gün geçti vula diye bi test verdi eczane erken gösteriyomuş bende negatif çıktı. ara ara sol kasığımda batma oluyo bende sabırsızlıkla bekliyorum olur diye. ümitlendirmekte istemiyorum kendimi ama eğer yarında adet olmazsam kan testi yaptırıcam.

malesef bende 3 test aldım hem ucuzlardan hem pahalıdan 6 gün geçti sonra adetlendim bence beklemelisin 4-5 günü atlat herkesin gebelik testi çıkmıyormuş en güzeli kan testi yaptır kafanda hamileyim mi sorusuna en güzel şekilde cvp verir birde hamileyiimmi düşünürsen geç gelir ben bunu anladım:)

Ben 13. gün yaptim negatif cikti yanlis olma payi varmidir sizce ?

arkadaşlar,
haziran ayından beri denemelerimiz oldu,silik çizgiler,1 saat bekleyince çıkan çizgiler,sabah test yaparak akşam belirginleşenler,erken gebelik testleri vs, ve bu akşam öylesine yapalım dedik certain marka kopkoyu çizgi oldu 2 dk içinde,meraklandık,2 adet daha farklı marka aldık ve hepsi 1 dk içinde koyu çizgilerle doldu,yarın kan testine gideceğiz inşallah ,mutluluğumuz bozulmaz inşallah...,Allah sizlerede nasip etsin...

Kizlar size sizce ben hamile miyim 2.cizgi cok silik

Eklentiler

• 2015-12-25 21.47.36.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 332
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…